”N-am avut varful pandemic, dupa estimarile noastre va fi la 7-10 dupa sarbatorile pascale... Nu vorbim despre relaxare. Nu vorbim deocamdata de o relaxare. Pana nu vedem ca am atins varful, pana nu vedem ca avem o constanata a cazurilor noi, pana nu o sa vedem ca focarele se linistesc, pana nu vedem scaderea numarului de cazuri, pana nu vedem comunitati care respecta... nu vom avea o relaxare.

Vom face o relaxare progresiva”, a afirmat Nelu Tataru, minitrul Sanatatii.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”Ne gandim ca trebuie sa ne obisnuim sa convituim inca vreo 2 ani cu acest virus, nu la acest nivel, nu la acest nivel de agresivitate, doar forma fruste, forme mai usoare. In conditiile in care daca mai gasim si un vaccin, atunci vom putea spune ca scapam tot anul de coronavirus. Doi ani pentru multi suna mult, e o durata foarte mare. Ce inseamna pentru noi acesti doi ani? Inseamna sa pastram aceeasi precautie, sa ne spalam pe maini, sa tusim intr-o batisata, sa ne sapalam hainele cand venim de afara sau sa le scoatem la aeristi”, a mai spus Nelu Tataru.

VIDEO | Vârful pandemic, după Paște
VIDEO | Vârful pandemic, după Paște

Citeste si: Ludovic Orban, mesaj de Paște: ”Va trebui să stăm acasă, nu putem merge la biserică”

Citeste si: Studiu: Numărul real de cazuri de coronavirus ar putea fi de 50-85 de ori mai mare decât cel oficial

Citeste si: Imagini emoționante într-un supermarket. Clienții aflați la coadă au început să cânte "Hristos a Înviat"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si