Atunci când spunem prăjituri gândul ne zboară automat la mult zahăr. Așa că unii cofetari s-au gândit să pregătească pentru mesele pline de bunătăți și dulciuri fără zahăr. Acest tip de prăjituri făcute din ingrediente naturale și îndulcitori îi va impresiona pe invitați. Aflăm din materialul următor, ce tipuri de dulciuri putem să mâncăm!, a transmis Cristina Dorobanțu.

Variante de prăjituri fără zahar

Mesele de sărbători parcă nu sunt complete fără cozonacii rumeni, tort sau fără platourile întregi de prăjituri de toate felurile. Toate fac ca meniul pentru cei dragi și oaspeți să fie unul bogat, însă și bogat în calorii și uneori chiar nesănătos pentru cei care țin dietă sau care pur și simplu nu mănâncă zahăr. Așa că unele cofetării s-au gândit și la cei își doresc să se bucure de dulciuri în această perioadă.

Cofetarii s-au gândit să creeze mini-prăjituri care conțin îndulcitori și coloranți naturali după modelul celor cunoscute din comerț astfel că vor fi un deliciu pentru cei dragi.

Iar cei care își doresc o cantitate mai mare de produse, pot opta pentru torturi.

Și dacă pofticioșii pot să mănânce liniștiți un tort făcut din ingrediente naturale cu calorii scăzute. Cofetarii s-au gândit și la cel mai cunoscut dulce de pe mesele de sărbători și anume cozonacul pufos care are o cantitate mai mică de zahăr.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Iar clienții nu ezită să cumpere bunătățile făcute din ingredientele naturale.

Cofetarii mai spun că în laboratoare se lucrează în continuu pentru a face față numărului de comenzi.

Consumul ridicat de zahăr are efecte negative asupra organismului printre care creșterea în greutate peste limită și chiar apariția unor boli de inimă și diabet de tip 2.

Citește și: VIDEO- Moș Tzancă a împărțit bani și pachete persoanelor mai puțin norocoase


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si