„„Eu am ucis-o pe Raisa!”, sunt cuvintele spuse de vărul Raisei Maria. Adolescentul de 15 ani a recunoscut în fața instanței cum a ucis-o pe fetița de doi ani din Dolj, însă nu a putut explica și motivul odioasei crime. Cert este că moartea micuței a fost una extrem de violentă și i-a șocat până și pe anchetatori. În urmă cu puțin timp, suspectul a primit arest preventiv pentru 30 de zile.

Vă avertizez, urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional!”, a spus Christian Sabbagh.

Adolescentul de 15 ani a fost dus în cătușe în fața procurorilor, unde a recunoscut că și-a ucis verișoara, asta după ce anchetatorii au găsit pe hainele lui pete de sânge care aparținea minorei. Se pare că individul și-a supus verișoara la chinuri greu de imaginat înainte să o ucidă. Nimeni nu înțelege însă motivul.

verisor raisa, fata moarta, corp raisa

„Am vorbit cu el și nu prea se dădea în fața mea, că îi era frică, îți dai seama. Lui îi era frică de mine. I-a fost frică să-mi spună. L-am întrebat cred că de o mie de ori, nu ne-a răspuns deloc”, a povestit tatăl băiatului.

Părinții Raisei au ridicat trupul micuței

Adolescentul era încadrat cu handicap de gradul doi pentru auz, însă nu ar fi avut probleme psihice, ba chiar ar fi fost un real ajutor în casă și un prieten al copiilor.

Totuși, în momentul dispariției Raisei, deși comunitatea era în alertă, băiatul a rămas calm și tăcut. Abia atunci familia lui a intrat la bănuieli: „Deci am luat-o prin mărăcini, prin poroambe, am luat-o peste tot. Nu venea la căutări(n.red. verișorul Raisei). A făcut fapta, își merită pedeapsa. E copilul meu, îmi pare rău de ce s-a întâmplat.”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Totuși, faptul că băiatul a reușit să ascundă cadavrul la jumătate de kilometru de casă în mai puțin de 15 minute ridică semne de întrebare. La fel de bizar este că nimeni nu a auzit strigătele de ajutor ale fetiței, deși în casa verișorului mai era sora acestuia, care dormea. Răspunsurile le așteaptă și părinții Raisei. Astăzi, oamenii au ridicat trupul neînsuflețit al fetiței de la morgă: „ Cred în continuare că nu a fost singur”, „Mai are complici.”

verisor raisa, fata moarta, corp raisa

Deși îl știau un băiat liniștit, vecinii spun că uneori tânărul avea ieșiri necontrolate: „Nu îl credeam în stare, pentru că a crescut cu noi. Nu era agresiv, mai avea el momente în care era nervos, dacă îi spuneai să facă ceva și nu te auzea bine și nu te înțelegea țipa” Specialiștii atrag atenția că tocmai liniștea pe care băiatul o afișa ar putea fi o mască a furiei sale reprimate: „ Sunt două lumi complet diferite pe care le vedem aici. Pe de-o parte acest tânăr care ajută familia, stă cu copiii. și pe de altă parte această persoană care comite o crimă. Este posibil ca undeva acest tânăr să fi simțit umilință, gelozie, pentru că fetița fiind mai mică, fiind mai alintată, să-și fi simțit spațiul personal invadat.”

Adolescentul a fost prezentat tribunalului din Dolj cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Imaginile durerii de la funeraliile președintelui iranian Ebrahim Raisi! Mii de oameni au ieșit în stradă! Au fost declarate 5 zile de doliu național


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si