„Are aproape 50 de ani însă nu își arată vârsta deloc, iar vocea ei încălzește inimile celor care o ascultă. Vorbim despre Vasilica Ienei, fosta noră a celebrului antrenor stelist, Emerich Ienei, care de câțiva ani este o importantă prezență pe scena muzicală din vestul țării”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Vasilica Ienei, apropiată de fostul socru, Emerich Ienei

Vasilica Ienei este învățătoare de profesie.

Ea are în grijă o clasă de copii de la o școală din Oradea. Asta în cursul săptămânii, iar în weekend-uri își pune în valoare vocea la diferite evenimente.

„M-am apucat de cântat la 12 ani, trebuia să cânt muzică populară, dar prezența profesorului de la Școala Populară de artă, care atunci fuma Carpați, avea păr lung și purta pantaloni trapez, m-a intimidat și atunci am ales cealaltă variantă, canto și muzică ușoară”, a mărturisit Vasilica.

Citește și: VIDEO- „Klaus și Barroso”, o comedie fină. Filmul a apărut recent în cinematografe

Acum, frumoasa artistă abordează toate genurile muzicale, în funcție de evenimentul la care participă. Însă cea mai mare satisfacție o are atunci când cântă alături de fiica ei, Alisa Alexandra. Tânăra, în vârstă de 22 de ani, este studentă la Drept și i-a moștenit talentul și frumusețea mamei sale.

Fosta noră a antrenorului Emerich Ienei este foarte mândră de fiica ei. Au o relație foarte frumoasă și se sfătuiesc tot timpul.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„E destul de interesant pentru că atunci când ai un copil adolescent, părintele devine dușmanul tău și atunci, cei din gașca de prieteni știu totul. Dar încerc să o fac să colaboreze și să asculte sfaturile pe care i le dau și, evident, să evolueze, că asta e cel mai important”, a mai spus Vasilica Ienei.

„Avem o relație foarte, foarte bună, mama este cea mai bună prietenă a mea, simt că pot să vorbesc orice cu ea, de la mâncare, la stilul meu de viață, la orice”, a spus și Alisa, fiica Vasilicăi Ienei.

Vasilica Ienei e mereu atentă la ținutele pe care le poartă și la imaginea pe care o afișează la fiecare apariție.

Artista a fost 14 ani nora celebrului antrenor de fotbal Emerich Ienei, câștigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua, în 1986. Și chiar dacă a divorțat, Vasilica a rămas în relații foarte bune cu fostul socru.

„Pentru mine fostul meu socru rămâne ca și tata pe care l-am pierdut acum câțiva ani buni, nu fac nicio diferență pentru că timp de 14 ani ne-am petrecut weekendurile și concediile împreună”, a mărturisit Vasilica.

Iar sfaturile primite de la Emerich Ienei i-au rămas în suflet.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

„Prima expresie care pot spune că a devenit motto-ul familie este: <<nu-ți face iluzii ca să nu ai deziluzii>>, asta-i vorba lui celebră și încă o expresie de-a lui, <<atunci când nu mai poți, mai poți un pic>>. El e cel care m-a învățat că atunci când viața îți dă lămâi, trebuie să înveți să îți faci limonadă”, a adăugat Vasilica Ienei.

Anul acesta, Vasilica Ienei își propune să lanseze și câteva piese creație proprie, în colaborare cu fiica ei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si