Incidentul a avut loc la ora 10.00, în Capitală, potrivit Antena 3. Cei implicaţi în incident sunt vatmanul unui tramvai şi un şofer care a fost martor la o scenă cu un călător căruia i s-a închis uşa în nas când vroia să urce în tramvai.

Șoferul, aflat într-o maşină oprită lângă tramvai, i-ar fi reproşat vatmanului că trebuia să aştepte ca toţi călătorii să urce, iar între cei doi a izbucnit un conflict verbal.

Citeste si: Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” a fost prins la furat

Șoferul pistolar a fugit de la fața locului

La un moment dat, şoferul a scos un pistol cu bile şi l-a îndreptat ameninţător către vatman. După ce l-a ameninţat, a şi tras în direcţia acestuia.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Imediat după incident, şoferul a dispărut în trafic. Vatmanul a suferit o rană superficială.

Citeste si: Primarul din Deveselu a murit, răpus de coronavirus. "Nu dormeam mai mult de 5 minute, mă trezeam, transpiram"

Vatmanul a sunat la 112 şi a solicitat intervenţia poliţiştilor. Conducătorul tramvaiului a reţinut numărul de înmatriculare al şoferului pistolar şi este o chestiune de timp până când acesta va fi identificat şi adus la audieri.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si