Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Vedetă scoasă cu forța în stradă. Cine este tânăra și care este motivul scandalului?

O celebră vedetă din showbizz s-a trezit cu executorul judecătoresc la ușă. Iată despre cine este vorba și de la ce a pornit scandalul.

Redactia Stirile Kanal D,

Vedetă scoasă cu forța în stradă [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„A fost o dimineață de coșmar pentru una dintre vedetele din showbizz, care s-a trezit cu executorul judecătoresc la ușă. Vedeta a fost evacuată cu forța din apartamentul în care locuiește și scoasă în stradă. Cine este diva pusă într-o astfel de situație și care este motivul scandalului ne spune colega mea, Daniela Mireanu ”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Vedetă scoasă în stradă cu forța

„Într-adevăr, Loredana Chivu este cea care are nenumărate probleme și o zi grea astăzi după ce executorii judecătorești au intrat peste ea în această dimineață pentru a recupera bunuri în valoare de peste 124 de mii de euro, asta după ce fostul său partener de viață a dat-o în judecată. După ce s-au despărțit, fostul iubit spune că vrea să recupereze sumele pe care le-a investit în ea, pe vremea când erau împreună.

Din informațiile pe care le avem, la momentul actual, se pare că Loredana nu se afla la adresă în momentul în care au ajuns executorii, împreună cu echipajul de Poliție, motiv pentru care ușa imobilului a fost deschisă conform procedurii de executor, cu bormașina. Ulterior și-a făcut apariția și vedeta care a urcat în apartament și i-a apostrofat pe oamenii legii pentru că nu au sunat-o și i-au stricat ușa locuinței.
Până în acest moment nici executorii și nici Loredana nu au coborât din apartamentul aflat la ultimul etaj al blocului pe care îl puteți vedea chiar acum în imagini. La locație și-a făcut apariția și avocatul acesteia, însă, rămâne de văzut ce se va întâmpla în următoarele ore și ce declarații va face vedeta care, din sursele noastre, spune că ceea ce i se întâmplă este o ilegalitate. Nu este pentru prima dată când i se întâmplă acest lucru pentru că anul trecut executorii au intrat din nou în casa Loredanei de unde au ridicat mai multe bunuri.
La vremea respectivă vorbim despre mai multe televizoare, bunuri de lux dar și un frigider, asta tot din cauza fostului iubit. Ceea ce este foarte interesant, însă, de această dată, este că acesta a declarat în fața judecătorilor că toți banii pe care îi va recupera de la diva noastră îi va dona unui caz umanitar”, a transmis Daniela Mireanu, reporterul Știrilor Kanal D.

Citește și: Descoperire șocantă în Vâlcea. O femeie a fost găsită fără suflare într-un baraj de pe râul Olt

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI