„Kevin Costner și Demie Moore au făcut senzație aseară la Festivalul de la Cannes! Iată cum au apărut vedetele pe covorul roșu” a spus Cristina Dorobanțu.

Sfârșitul primei săptămâni a Festivalului de la Cannes nu a dezamăgit iubitorii de modă din întreaga lume. Ținutele vedetelor au fost la înălțime, rochiile extravagante sau cu trenă fiind cele mai admirate pe covorul roșu.

Citește și: VIDEO- Cele mai așteptate filme ale lunii mai. Aceste producții promit să vă țină atenți și nu doar cu vedetele din rolurile principale

Kevin Costner a făcut senzație la Cannes

Printre cei care au făcut senzație aseară la festivalul de film s-a numărat Kevin Costner. În vârstă de 69 de ani, celebrul actor a venit îmbrăcat la patru ace și a afișat un nou look. Alături de el, pe covorul roșu, au fost și cinci dintre cei șapte copii ai săi. Filmul western regizat de Costner, în care starul joacă și un rol principal, s-a bucurat de aplauze din parte publicului timp de 6 minute.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Mă simt atât de norocos... Atât de binecuvântat... și mai sunt trei (n.r. filme)” a spus Kevin Costner.

Citește și: VIDEO-Un nou show al unui cunoscut brand a adunat la Londra cele mai cunoscute vedete de la Hollywood. Cine s-a numărat printre oaspeți

Demi Moore, o prezență care a stârnit laude

În filmul regizat de Costner joacă și actrița Sienna Miller.

Diva a apărut pe covorul roșu de la Cannes îmbrăcată într-o rochie bleu, diafană, ușor transparentă, care a atras toate privirile. Actrița a venit însoțită de fiica sa, dar și de iubitul cu 14 ani mai tânăr.

Cea mai așteptată apariție a fost însă cea a lui Demi Moore. Vedeta a purtat o rochie aurie, semnată de casa de modă Schiaparelli, la care a asortat un colier cu diamante. Ținuta extrem de strâmtă pe corp i-a pus în valoarea silueta impecabilă și a stârnit un val de laude din partea criticilor de modă, dar și a fanilor din întreaga lume. Festivalul de la Cannes va avea loc până pe 25 mai.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si