Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Vedetele au chefuit fără reguli

Sătule să stea în casă, vedetele au vrut să simte gustul libertății de odinioară și au rupt lanțul restricțiilor. Le-a prins noaptea hoinărind prin cluburi, dar și polițiștii, care spun că îi poți număra pe degete pe cei care au respectat măsurile de protecție. Bianca Drăgușanu, Antonia, Alex Velea, Puya și manelistul Adi Minune sunt doar câțive dintre cei pe care raziile autorităților i-au găsit distrându-se fără reguli, după cum spun autoritățile. Amenzile au curs una după alta.

Andreea Stoica,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

La două zile după ce a fost jefuită și a rămas fără bani și bunuri în valoare de 15 mii de euro, Loredana Chivu s-a înființat într-un club din capitală, înțesat de oameni. S-a filmat și a postat totul pe internet. Nu le-a arătat fanilor ei masca de protecție și nici distanțarea din club, ci rochia gândită să atragă toate privirile.

Și privirile polițiștilor au fost ațintite către blonda care dansa cu telefonul în mână. Astfel că s-a ales cu altă pagubă: a primit 5 mii de lei amendă pentru că nu a purtat mască de protecție în niciun moment al serii.

Adrian Minune a cântat în fața a peste 30 de persoane

În alt club din București, în sectorul 1, s-a petrecut pe ritmuri de manele la un botez la care startul a fost dat de Copilul Minune.

Adrian Minune a cântat în fața a peste 30 de persoane. Polițiștii au fost alertați prin 112 în legătură cu acest chef. Au găsit-o aici și pe Bianca Drăgușanu.

Ocupată și ea tot cu transmisiunile în direct pe rețelele de socializare.

Vedetele au chefuit fără reguli

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Vloggerul Andy Popescu, în război cu jandarmii

Amenzile au curs mai ceva ca darul:153 de mii de lei numai invitaților de la botez. Administratorul clubului s-a ales și el cu un proces verbal și trebuie să plătească 10 mii de lei sancțiune.

Bianca Drăguşanu: "Eu, la ora 23:00 am părăsit localul"

"Eu, la ora 23:00 am părăsit localul pentru că în momentul acela s-a încheiat petrecerea, postările mele fiind făcute din momentul în care am ajuns acasă.
Cu siguranță, dacă aș fi fost amendată, cred că aș fi fost dată exemplu. Cred că prostia ucide mai mult decât virusul. Această petrecere a fost exact cum trebuie să fie!", a afirmat Bianca Drăguşanu.

Citeste si: VIDEO| Copilă de 14 ani violată de 7 indivizi

Și nu a fost singura petrecere oprită de polițiști și jadarmi noaptea trecută. Alți artiști sătui de stat acasă au chefuit fără restricții.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Taifun au provocat polițiștii și jandarmii și în clubul în care petreceau Antonia, Alex Velea, și Puya!

Citeste si: VIDEO| Atac salbatic, criminal în libertate

În total, numai în ultimele 2 zile, au fost controlate peste 100 de cluburi, restaurante, centre comerciale și piețe. Cele mai multe amenzi au fost date pentru că oamenii nu purtau mască, deși aceasta este obligatorie în spațiile publice închise, dar și în aer liber.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI