Frumoasa Heidi Klum și mai tânărul ei soț, Tom, au fost surprinși de paparazzi pe exclusivista insulă St Barts, din Marea Caraibelor. Supermodelul și-a etalat trupul bine tonifiat și a defilat pe plajă într-un costum de baie din două piese, cu bikini tip animal print. La un moment dat, Heidi Klum a renunțat la sutien și a rămas să facă plajă doar în bikini, sub privirile admirative ale soțului.

Heidi și Tom sunt căsătoriți din 2019, iar intre ei este o diferență de 17 ani.

Vedetele preferă vacanțele exotice la început de an

O altă frumusețe internațională, Alessandra Ambrosio, își petrece primele zile ale anului tot pe plajă, în Brazilia. Alessandra s-a relaxat la temperaturi de peste 25 de grade, alături de familiei și de cei doi copii. Modelul a abordat o ținută ușoară, potrivită unei zile cu vânt: o pereche de pantaloni scurți si o bluza tricotată, transparentă.

Citește și: VIDEO- Eva Măruță, vedetă la numai 8 ani. Micuța face senzație în lumea cinematografică

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Plaja pare să fi fost destinația preferată a vedetelor, la începutul acestuia an, căci nimeni nu ocolit-o. Nici chiar DJ-ul Calvin Harris, care a fost surprins pe litoralul din Mexic, alături de soție, Vick Hope. Exotica prezentatoare radio atrage tuturor atenția prin fizicul ei de invidiat, iar soțul nu o scapă din ochi nici măcar o secundă. Cuplul, proaspăt căsătorit în urmă cu doar 4 luni, s-a distrat în apele azur ale stațiunii Tulum, unde au sărbătorit nu doar nunta, ci și apropiata aniversare a DJ-ului, ce va împlini în curând 40 de ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si