Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Vedetele au început anul pe plajă. Heidi Klum, Alessandra Ambrosio și Calvin Harris, printre norocoșii aflați în destinații exotice

Vedetele internaționale și-au început anul 2024 cu o mică vacanță. Și nu oricum, ci una pe o plajă însorită. În primele zile ale anului toate au renunțat la haine și au ales să se relaxeze la soare, în diverse destinații exotice.

Maria Stiuca,

Vedetele au început anul pe plajă [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Frumoasa Heidi Klum și mai tânărul ei soț, Tom, au fost surprinși de paparazzi pe exclusivista insulă St Barts, din Marea Caraibelor. Supermodelul și-a etalat trupul bine tonifiat și a defilat pe plajă într-un costum de baie din două piese, cu bikini tip animal print. La un moment dat, Heidi Klum a renunțat la sutien și a rămas să facă plajă doar în bikini, sub privirile admirative ale soțului. Heidi și Tom sunt căsătoriți din 2019, iar intre ei este o diferență de 17 ani.

Vedetele preferă vacanțele exotice la început de an

O altă frumusețe internațională, Alessandra Ambrosio, își petrece primele zile ale anului tot pe plajă, în Brazilia.

Alessandra s-a relaxat la temperaturi de peste 25 de grade, alături de familiei și de cei doi copii. Modelul a abordat o ținută ușoară, potrivită unei zile cu vânt: o pereche de pantaloni scurți si o bluza tricotată, transparentă.

Citește și: VIDEO- Eva Măruță, vedetă la numai 8 ani. Micuța face senzație în lumea cinematografică

Citeste si: Ce relație era, de fapt, între tânărul care o însoțea și Diana Maria! Mama fetei ucise de urs în Munții Bucegi a dezvăluit adevărul- kanald.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Plaja pare să fi fost destinația preferată a vedetelor, la începutul acestuia an, căci nimeni nu ocolit-o. Nici chiar DJ-ul Calvin Harris, care a fost surprins pe litoralul din Mexic, alături de soție, Vick Hope. Exotica prezentatoare radio atrage tuturor atenția prin fizicul ei de invidiat, iar soțul nu o scapă din ochi nici măcar o secundă. Cuplul, proaspăt căsătorit în urmă cu doar 4 luni, s-a distrat în apele azur ale stațiunii Tulum, unde au sărbătorit nu doar nunta, ci și apropiata aniversare a DJ-ului, ce va împlini în curând 40 de ani.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI