Vedetele Kanal D le-au adus zambetul pe buze copiilor cu probleme locomotorii, care au participat la evenimentul organizat in Capitala de Asociatia de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic.

SIMONA PATRULEASA, vedetă Kanal D: Cel mai important este sa ne bucuram de ceea ce avem, de viata, de noi. Sa ne bucuram de fiecare zi pe care ne-a dat-o Dumnezeu. 

Simona Patruleasa a reusit cu greu sa-si stapaneasca emotiile in fata persoanelor cu dizabilitati si recunoaste ca se simte norocoasa sa fie mamica unei fetite sanatoase.

SIMONA PATRULEASA: Este greu de descries in cuvinte, dar este o experienta unica si o experienta de care ma bucur in fiecare zi ca o traiesc.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Citeste si: Alocațiile de stat ale copiilor au parte de modificări. Ce au stabilit autoritățile

Victor Slav si Simona Patruleasa au fost desemnati ca ambasadorii asociatiei de sprijin al copiilor cu handicap.

VICTOR SLAV, vedetă Kanal D: Este foarte important ca acesti copii sa se integreze in societate, este foarte important pentru viitorul lor si ar fi ideal intr-o societate sanatoasa sa se produca aceasta integrare.

In ciuda faptului ca au probleme locomotorii, copiii prezenti la eveniment au demonstrat ca pot sa gaseasca puterea a merge mai departe.

David a venit la eveniment impreuna cu tatal sau.

Tatăl lui David: David are 7 ani si jumatate, de la nastere adica mai bine zis de la 0. Deci facem de 7 ani recuperari, atunci ne-am dat seama ce inseamna acest lucru. Ajutorul este foarte important. Depinde cand vine si de la cine vine.

Prezent la eveniment a fost si Fuego care a fost impresionat de drama micutilor

FUEGO: Sunt extrem de afectat de ce am vazut astazi. Vreau sa cred ca divinitatea imi da speranta sa merg mai departe si sa fac lucruri frumoase in special pentru acesti oameni.

Citeste si: Mai mulți bani pentru copii. Alocațiile aproape se dublează


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si