Cele mai importante personalități din lumea showbiz-ului și televiziune și-au dat întâlnire la Gala Romanian Fashion Awards in cadrul Bucharest Fashion Week.

Ilinca Vandici a urcat pe scenă îmbrăcată într-o rochie spectaculoasă neagră cu inserții strălucitoare care îi evidenția formele perfecte. A primit premiul pentru cea mai stilată prezentatoare tv din România.

LINCA VANDICI: Vă mulțumesc mult! Este o onoarea pentru mine! Nu pot să-mi asum acest premiu în totalitate.

Îl dedic echipei mele, în primul rând familie KANAL D, proiectului „Bravo, ai stil”. Oameni care m-au susţinut şi care ajutat astăzi să mă prezint așa.

Citeste si: La mulți ani, România! Ce mesaje au vedetele de 1 Decembrie VIDEO

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Victor Slav a primit premiul pentru eleganță masculină.

Victor Slav: Eram obsinuit cu cea mai sexy vedetă masculina, cel mai sexy prezentator. Uite că nu s-a mai întâmplat de ceva timp, dar sunt stilat. Contează și asta: să îmbătrânești cu stil.

Ce mai buna emisiune concurs a fost votata “Roata norocului”. Premiul a fost ridicat de Ana Maria Barnoschi, co-prezentatoarea show-ului de success difuzat la KANAL D.

ANA MARIA BARNOSCHI: Îmi vine să țopăi de fericire chiar sunt suoer bucuroasă și mă bucur enorm pentru acest premiu. Îmi pare rău că nu a putut să fie și Bursucu alături de mine că să ne bucurăm împreună, dar când ne vom vedea și îi voi arată premiul sigur ne vom bucură împreună.

Citeste si: Vedetele Kanal D au dat startul Sărbătorilor de iarnă!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si