Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Vedetele și darurile de Moș Nicolae. Copiii cuminți au primit tot ce și-au dorit

Vedetele şi copiii lor l-au aşteptat cu mare nerăbdare pe Moş Nicolae. Si-au lustruit frumos ghetuțele și au fost răsplătiți cu daruri minunate.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Copiii cuminți ai vedetelor care și-a pregătiți din timp ghetuțele au primit de la Mos Nicolae tot ce si-au dorit

ELENA IONESCU, cântăreață: Mititelul meu a primit foarte multe jucării, pe care le vom desface pentru a ne bucura de fiecare în parte. El de vreo săptămâna primește jucării, deoarece a fost și Sfântul Andrei.

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Prima noapte magică a sfârșitului de an. Moș Nicolae le-a adus copiilor o mulțime de cadouri

Anul acesta, în familia Maxer este bucurie mare! A venit pe lume micuță Maysa, o scumpete de fetita de care Deea Maxer este foarte mandră.

DEEA MAXER: Este primulL an în care sărbătorim în formulă de 4 si este atât de emoționant.

Vedetele traiesc fiecare moment al micutilor lor iar acum de Mos Nicolae si-au amintit de cadourile pe care le primeau in copilarie.

ROXANA CIUHULESCU: Nuielușă nu am primit niciodată, pentru că întotdeauna eram cel mai cuminte copil mai ales în ajun de sărbători. Când trebuia să vina moș Nicolae, eram cel mai cuminte copil.

Citeste si: VIDEO| Cadouri de Moș Nicolae. Copiii, dar și adulții vor încălțăminte nouă

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI