Crăciunul înseamnă viaţă! Iar mulți români sunt astăzi mai fericiţi ca niciodată pentru că au devenit părinţi! Despre cei născuţi în Ajun sau chiar în ziua de Crăciun se spune că sunt binecuvântaţi. În maternităţi, bebeluşii sunt strânşi cu emoţii în braţe, iar mamele plâng de bucurie, a transmis Silvia Ioniță.

Veniți pe lume de Crăciun, ghidați de noroc în viață

"Abia așteaptă mami să te ducă acasă! O să fie bucuria casei! Oo, Doamne-Doamne, suflețelul lui mami! Haida că plecăm acasă la noi! Daa, tocmai a venit Moș Crăciun! A venit

Moș Crăciun și ne-a adus un bebeluș", a spus o mămică.

Cu o emoție greu de stăpânit, această femeie din Gorj își ține în brațe nou-născutul. Este al treilea copil din familie, însă primul său băiat, pe care părinții și l-au dorit de mulți ani.

"Mai avem două fetițe acasă și el este băiețelul. Și toți îl așteaptă, a fost așteptat. Nu se poate descrie sentimentul. Fericire, fericire!", a spus Roxana Filip, mămică.

Femeia a născut la spitalul județean din Craiova chiar în Ajunul Crăciunului, prin cezariană.

"Vineri spre sâmbătă dimineața am născut, la 3 dimineața, bucurie mare! Are 4 kg 300, un băiețel sănătos, totul a fost bine aici. Ce nume o să-i puneți? Eduard, Eduard Ștefănuț", a continuat mămica.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

În schimb, această tânără de 22 de ani din Dolj a devenit mamă pentru prima dată. Nou-născutul, un băiețel perfect sănătos, a venit însă mai târziu cu zece zile decât se așteptau părinții.

"L-am născut de 3 kilograme 970, prin cezariană. Nu mă așteptam acum, termenul meu era pe 15, nu mă așteptam să duc încă pe atât sarcina. Îl așteptăm de vreo 6 ani și acum Dumnezeu ne-a pregătit o minune, în Ajunul Crăciunului.

Sunt o mămică fericită!", a spus Iuliana Purugoi, mămică.

Conform tradiției, copiii născuți în aceste zile de sărbătoare sunt norocoși. La spitalul județean, astăzi, s-a născut un singur copil. Ieri, în schimb...

"Pe data de 24 decembrie, în maternitatea noastră s-au născut 3 copii, doi băieței și o fetiță, cu greutăți între 2,600-3,900. Au primit nota la naștere 9 și 10", a spus Dorina Prodan, asistent medical.

Și la maternitatea Bega din Timișoara două familii sunt mai bogate de astăzi, după ce Moș Crăciun le-a adus doi copii perfect sănătoși.

"A venit ieri dimineață, a fost cel mai frumos cadou de Crăciun și ne bucurăm s-o avem. Ne așteptam să vină după Crăciun, termenul era 2 ianuarie, dar a venit mai devreme, s-a grăbit, a vrut să fie cadoul nostru perfect", a spus o mămică.

Citeste si: Cât de mult îl iubește Corina Caciuc pe Laurențiu Reghecampf: “Nu cred că există un bărbat care să nu fie gelos.”- kfetele.ro

Citeste si: Nikita, marea absentă de la Neversea. Motivul pentru care n-a mai ajuns să cânte cu Maluma- radioimpuls.ro

În semn de bucurie și recunoștință că au primit cel mai frumos dar de Crăciun, mulți părinți aleg să-și numească pruncul Cristina sau Cristian.

De altfel, peste 700.000 de români îşi sărbătoresc onomastica în ziua de Crăciun.

Citește și: VIDEO- Fuego, emoții de Crăciun. De 30 de ani pe scenă, artistul vorbește din suflet despre cariera sa


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si