„Un trend inspirat din străinătate își face loc cu succes pe piața Horeca din România. Mai nou, la cafenele nu se savurează doar cafea, ci și... artă! O locație din Cluj găzduiește permanent expoziții iar clienții sunt fericiți că astfel pot intra puțin în sfera culturală a orașului în timp ce își servesc băutura preferată”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Cafeaua preferată servită cu artă

Această cafenea s-a transformat într-o adevărată galerie de artă. Practic, cei care vin aici se pot bucura de aceste lucrări în timp ce își savurează cafeaua.
Este noul concept promovat de proprietarii cafenelei care găzduiește permanent expoziții de artă. Clienții s-au bucurat recent de lucrările Ioanei Tocoaie, un artist care se exprimă prin culoare și multă creativitate.  
„A fost o provocare destul de interesantă pentru mine ca să îmi scot lucrările din atelier și din contextual artistic în sine. Să aduci arta, nu doar în sfera oamenilor din domeniu și în contextul ăsta poate să privească absolut oricine lucrările și să își pună un semn de întrebare... ce a vrut artistul să transmită”, a spus artista.

Citește și: VIDEO- România are un concept de cafenea, preluat din străinătate: cafeneaua cu pisici

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Clienții cafenelei se bucură de atmosfera inedită și astfel petrec mai mult timp în locație: după ce își comandă băutura preferată, admiră lucrările expuse.
Ioana Tocoaie este unul dintre artiștii care au acceptat propunerea de a expune într-o locație diferită de galeriile de artă sau muzee.
Astfel de expoziții în cafenea au loc periodic, așa că pentru clienți este o experiență diferită de fiecare dată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: