Începem saptamana cu multa energie in zodia Taur. Soarele, Mercur, Venus si Uranus isi dau intalnire in acest semn si ne determina sa cautam stabilitatea financiara. Avem ambitie, sa setam o multime de intentii noi si bineinteles sa bifam toate asteptarile noastre financiare.

BERBEC

Aveti energie pentru a pune in aplicare toate planurile voastre financiare.

Este timpul sa spuneti ceea ce aveti de spus la locul de munca, dar si acasa. Rasturnari de situatie in privinta sanatatii.

TAUR

Va concentrati pe anumite obiective personale pe care reusiti sa le bifati cu usurinta. La locul de munca aveti apreciere si sustinere. Straluciti! Acasa aveti nevoie de mai mult sprijin si poate sa faceti ceva activitati cu familia.

Fiecare zodie în parte- vești bune de la astrologi în această săptămână

GEMENI

Gemenii se ocupa in aceasta saptamana de rezolvarea anumitor probleme mai vechi. Este timpul sa va dati mai multa atentie si sa nu amanati. De asemenea la locul de munca apar multe oportunitati si sanse de care puteti profita. Calculati-va cu atentie cheltuielile.

RAC

Racii au parte de oportunitati prin internediul prietenilor. Este timpul sa va asociati si sa faceti impreuna un mare proiect.

Evenimente si surprize frumoase din partea familiei.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

LEU

Leii muncesc din greu in aceasta saptamana insa nu se lasa batuti pana nu termina toate sarcinele. Aveti o multime de optiuni pe partea financiara pentru a creste si a va dezvolta. Acasa aveti parte de sprijin si mai multa aventura.

FECIOARA

Fecioarele intampina o multime de obstacole, dar reusesc sa le depaseasca cu grija si cu precautie. Invatati sa va distrati cu prietenii si sa va concentrati pe partile bune din viata voastra. Ceva rezultate frumoase de care va bucurati alaturi de familie sau prietenii.

BALANTA

Balantele au o saptamana importanta pe sectorul relatiilor, toate relatiile indiferent de tipul lor, merg foarte bine. Proiecte noi, proiecte indraznete care va ajuta sa avansati pe toate sectoarele. Este important sa va acordati ceva timp si ingrijirii personale.

Astrologii ne explică vibrația săptămânii

SCORPION

Scorpionii reusesc in aceasta saptamana sa mentina echilibrul intre viata personala si viata profesionala. Imbunatatiri sunt necesare pe sectorul sanatatii, mai multa miscare si poate echilibrarea dietei. De asemena, la locul de munca vor fi surprize neasteptate.

SAGETATOR

Sagetatorii au o saptamana buna in special pe sectorul profesional, reusiti sa inchegati relatiile cu colegii si sa va intelegeti mai bine si de asemenea atrageti atentia superiorilor. Exista posibilitatea sa vi se ofere un post de conducere.

CAPRICORN

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Capricornii au proiecte indraznete la care muncesc de zori, insa aveti si sustinere deoarece aveti aliatii potriviti. Veti avea mai multe responsabilitati, dar carora le veti face fata deoarce v-ati pregatit din timp.

VARSATOR

Varsatorii au oportunitati neobisnuite in aeasta saptamana, mai exact exista posibilitatea sa primiti o mostenire sau niste bani la care nu va asteptati. De asemenea, sunt proiecte importante pe care le veti incepe carora le operti multa energie.

PESTI

Pestii reusesc sa isi imbunatateasca relatia cu fratii dar si cu vecinii. De asemenea, preluati initiativa in viata de cuplu si propuneti ceva activitati care sa va ajute sa va relaxati impreuna cu partenerul, desigur. Este o saptamana buna pentru a creste, a evolua si poate chiar a avea ceva interviuri.

Vibratia saptamanii aduce mister si contemplare.

„Conform vibratiei saptamanii 7, suntem deschisi catre spiritualitate, mister, contemplare. O saptamana favorabila sa ne concentram asupra sufletului nostru. Mai multa bunatate, iertare, activitati recreative si mai multa odihna”, spune astrologul Andreea Dincă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si