Alexia a venit la un control de rutina. A purtat aparat dentar 4 ani ca sa ajunga la un zambet perfect.

Jumatate dintre copii ajung la medicul stomatolog doar cand este vorba de o urgenta si asta pentru ca putini parinti isi permit chiar si o banala consultatie.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Andra Mihalea Rumega, medic stomatolog general: Cu cat incepem tratamendul ortodontic mai timpuriu, cu atat sunt rezultatele mai stbaile in timp. Ne folosim de cresterea copilui, putem ghida eruptia dintilor definitivi

Parintii din Capitala au la dispozitie aproape o mie de lei pentru a rezolva problemele stomatologice ale celor mici. Banii nu suporta intregul cost al aparatului dentar, avand in vedere ca cel mai ieftin este 1.200 de lei, dar cu siguranta e un ajutor important.

Pe 16 septembrie va fi lansat un alt porgram in care sunt incluse si aparatele ortodontice mobile, iar beneficiarii vor primi vouchere in valoare de 1.100 de lei. 2.000 de copii pot avea acces la finantare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si