,,Se pregătesc reguli mai stricte pentru șoferi. Dacă ați avut un accident cu mașina nu veți primi decât maximum 400 de euro pentru a vă repara mașina în regim propriu. Nu e singura modificare propusă. Colega mea, Larisa Rațiu ni se alătură acum cu toate detaliile. Bună dimineața'', a transmis Simona Pătruleasa.

Noi modificări pentru polițele RCA

Așa este, șoferii care vor să-și repare mașina în regie proprie nu vor mai primi decât sume până la 400 de euro.

Pentru avariile care depășesc această sumă, va trebui să găsiți un service autorizat. Prin această măsură se dorește descurajarea reparațiilor făcute în spatele blocului sau la negru, după cum spune senatorul PSD care a inițiat această lege.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În plus, poliția auto obligatorie va fi și mai sucmpă pentru cei care au amenzi la activ sau pentru cei care nu își reînnoiesc asigurarea în termen de 30 de zile.

De asemenea nu vom mai putea întocmi polița pentru o lună de zile, ci doar pe 3, 6 sau 12 luni.

Și amenzile pentru cei care circulă fără RCA valabil cresc, vor fi între 1000 și 2000 mii de lei plus reținerea permisului de înmatriculare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si