El este individul de la care ar fi pornit tot războiul din Berbești. Înrolat în clanul poreclit Senatoru, vrăjise o adolescentă prin metoda „Loverboy”, apoi a dus-o în Lyon, Franța, cu promisiunea că va munci într-o fabrică. Fata s-a îndrăgostit de el, doar că bărbatul de 22 de ani i-a răsplătit iubirea cu teroare. Vreme de 3 ani, spun anchetatorii, ar fi forțat-o să se prostitueze.

Bunica fetei, care a crescut-o de mică, povestește cât chin a îndurat în tot acest timp.

Venită în țară, tânăra ar fi încercat să scape, doar că ar fi fost bătută cu bestialitate. La un moment dat a reușit să fugă și atunci a pus mâna pe telefon ca să ceară ajutor. L-a sunat pe Cristi, unchiul ei. El a ajutat-o să scape din mâinile individului.

Asta se întâmpla în luna iunie, când proxenetul a fost arestat, numai că nu s-a sfârșit calvarul. Alți indivizi din clan au ponit un tsunami de amenințări, sperând ca victima să-și retragă plângerea. Ținta a fost unchiul fetei.

Unchiul adolescentei a făcut plângere la poliție

Unchiul adolescentei a făcut plângere la poliție, că e amenințat, dar nimeni nu a luat măsuri până săptămâna trecută, când indivizii au pus la cale un atac mafiot, cu cocktail molotov!

Terifiantul episod a fost filmat de o cameră de supraveghere din apropierea casei. În imagini se observă cum cei doi se apropie de autoturismul victimei... unul dintre ei așteaptă la distanță, iar celălalt se apropie și îi dă foc!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

VIDEO | Vestul sălbatic s-a mutat la Vâlcea
VIDEO | Vestul sălbatic s-a mutat la Vâlcea

Citeste si: VIDEO| Spionaţi şi şantajaţi de un fost comisar

După ce au incendiat mașina, suspecții au încercat să fugă, dar au fost prinși și arestați.

De altfel, toți din localitate știu de ce sunt în stare acești indivizi.

Mai grav e că nici polițiștii nu opresc fenemonul, spun oamenii.

Citeste si: VIDEO SOCANT! Doua eleve din Valcea si-au impartit pumni si picioare intr-o sala de clasa! Atentie, imaginile sunt foarte dure!

Sunt agenți puțini, se apără autoritățile locale, care susțin că au tot cerut ministerului suplimentarea lor fără succes. Astfel, clanurile de romi terorizează în continuare localitatea. Nu e săptămână să nu fie înregistrate aici dosare de violență, furturi sau tâlhării.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si