Asta după ce și-ar fi terorizat iubita cu care are un copil, iar apoi a încălcat și ordinul de protecție. Iustin Covei e celebru de ani de zile după ce a călcat legea în picioare în repetate rânduri și nici măcar anii petrecuți după gratii nu l-au speriat! Acum vrea custodia exclusivă a copilului și, chiar dacă este plin de bani, a cerut și pensie alimentară de la femeia bătută.

Arestat la domiciliu în complexul de lux cu piscină

Iată unde e arestat Iustin Covei, fiul de magistrat, supranumit ”beizadeaua Craiovei”. A ajuns să fie atât de aspru pedepsit după ce ar fi snopit-o în bătaie pe tânăra ce i-a dăruit un copil în urmă cu câteva luni.

Inițial a fost cercetat în libertate, numai că a încălcat ordinul de protecție, iar în urmă cu două zile s-a luat o măsură, chipurile mai aspră, arestul la domiciliu. Numai că domiciliul individului este exact în resortul de lux pe care îl deține.

Citeste si: Un nou proiect de lege adoptat în Senat. Ce se v-a întâmpla cu profesorii care hărțuiesc elevii

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Dar individul nu stă astâmpărat... ci pune la cale adevărate petreceri la care e înconjurat de femei frumoase și băuturi scumpe. Zilele trecute, prietenii lui au transformat o mașină în Jacuzzi și au adus-o la piscina tânărului.

Iustin Covei a avut nenumărate probleme cu legea

Iustin Covei este un tânăr controversat care de-a lungul anilor a avut probleme nenumărate cu legea. Cu toate că tatăl său este un judecător respectat în oraș, el a ales să trăiască exact ca mafioții.

Înca din adolescenta, a strâns multe ilegalități în palmares... În 2002 a spart parbrizul unui autoturism, pentru ca soferul "s-a uitat urât la el", în 2004 a provocat un scandal într-un bar, iar la secția de poliție a agresat un subofițer.

Citeste si: Un cunoscut om de afaceri și medic stomatolog din România s-a spânzurat

Fiul magistratului a fost vinovat de mai multe accidente rutiere, într-una din situații a rănit grav trei persoane. Iar în 2009 a fost condamnat la 6 ani de inchisoare după ce a furat mai bine de un milion de euro de pe cardurile străinilor.

După doar doi ani Iustin Covei a fost eliberat ca prin miracol. A fost așteptat la poarta penitenciarului de mai mulți prieteni, iar cântăreții din oraș i-au dedicat adevărate ode.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Răsturnare de situație în dosarul fostului șef al ANAF, acuzat că a primit mită 1,2 milioane de euro

Acum Iustin Covei se judecă cu femeia pe care a bătut-o pentru custodia exclusivă a copilului.

În plus, tânărul bogătaș a cerut de la fosta iubită și pensie alimentară, însă decizia definitivă stă în mâinile judecătorilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si