Un tânăr de 19 ani se zbate între viață și moarte după un gest inconștient, aplaudat de prietenii săi. Băiatul s-a urcat pe un vagon de marfă și în doar câteva clipe, din cauza arcului electric format, a fost trântit la pământ. Tânărul s-a ales cu o rană extrem de gravă la cap, dar și cu arsuri! Culmea, amicii săi filmau scenele șocante.

Vă avertizez, urmează imagini cu un puternic impact emoțional, a transmis Cristian Sabbagh.

A fost încurajat de prieteni să își riște viața

Difuzăm aceste imagini pentru că ele demonstrează un fenomen extrem de grav. În acest caz, tânărul de 19 ani era însoțit de mai mulți prieteni. Aceștia l-au filmat în timp ce s-a urcat pe un vagon de marfă din gara Ghioroc, județul Arad. Ba chiar par să-l încurajeze. Dar așa zisa distracție s-a încheiat violent.

Linia de înaltă tensiune din gară are 27 de mii de volți. Are loc acel arc electric care este fatal. Corpul uman devine un fel de paratrăsnet, a declarat Oana Brânzan, purtător de cuvânt CFR Infrastructură.

În stare gravă, tânărul de 19 ani a fost transferat de urgență, de la Arad, la Timișoara.

Are arsuri pe 70 la sută din suprafața corpului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Șoferii care încalcă regulile din Codul Rutier vor fi amendați pe baza imaginilor filmate din elicopter. Ce văd polițiștii pe camere- antena3.ro

Adolescentul a fost operat la spitalul de arși din Timișoara.

Este dorința de a ieși în evidență cu ceva, deoarece au un interior lipsit de dragoste, de afecțiune. El are o lipsă totală de interes față de propria siguranță, față de siguranța celorlați, a declarat Ramona Pantea, expert psiholog.

Că e vorba de un fenomen, o confirmă medicii și polițiștii. La Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală, ajung anual cel puțin 10 tineri cu arsuri. Aceștia recunosc faptul au încercat să-și facă poze pe vagoane, o modă extrem de periculoasă, fatală în multe cazuri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si