„O împătimită a intervențiilor estetice, Vica Blochina vrea să își schimbe din nou înfățișarea. După operația de micșoare a stomacului, fosta balerină vrea acum să scape de surplusul de piele așa că a ajuns, din nou, pe mâna medicilor”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Vica Blochina, campioană la operațiile estetice

„- Până când o să-ți faci operații estetice?

- Până în măduvă oaselor, până mor. Eu nu vreau să fiu naturală. Nu-mi place, nu e pentru mine asta”, a spus Vica Blochina.

Îmbrăcată într-o ținută mulată, Vica Blochina a ajuns în cabinetul medicului estetician. De data aceasta, însoțită de Bianca Drăgușanu, care o susține să-și facă toate schimbările pe care și le dorește.
„Ea vrea să-și facă tot timpul de toate și din prima în care și-a făcut o injecție, apoi a venit în fiecare zi ca să-și mai facă câte ceva. Eu nu am văzut niciun pacient care să vina zilnic la clinică, în afară de Vica, până și eu vin mai rar”, a spus Bianca Drăgușanu.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Românii preferă să se interneze la privat. „Te duci cu o boală și vii cu 10”

Pentru cele două dive, clinica de estetică este locul unde dorințele privind o înfățișare fără cusur devin realitate. Deși sunt printre puținele persoane publice care recunosc că au trecut pragul medicului estetician, nu au calculat niciodată câte intervenții și-au făcut de-a lungul timpului.
Iar cele două spun că și trecerea timpului pare mai lentă cu ajutorul medicului.


„Eu nici nu știu ce vârstă am. Timpul trece atât de repede încât nu am timp să îmbătrânesc”, a spus Vica Blochina.

Vica a trecut recent printr-o intervenție de micșorare a stomacului. A reușit să scape de 12 kilograme, însă a rămas cu un surplus de piele care o nemulțumește.
Nici Bianca Drăgușanu nu este străină de cabinetul medicului estetician. De curând, ea a purtat o cagulă pe față pentru a-și ascunde semnele intervenției făcută la nivelul feței.
„Aveam 10 zile. Cred că și a zis pot să ieși dar nu aveam voie să-mi dau bandajele și atunci am venit cu idea aceea cu cagula. Nu a fost idea mea. A fost Kim prima. Kim, prietena mea”, a mai spus vedeta.
După perioada de recuperare, Vica plănuiește să revină din toamnă la estetician pentru o nouă intervenție, un lifting facial care să-i șteargă de pe chip cel puțin 10 ani.

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si