Durere, neputinta si revolta. Asta a simtit astazi o comunitate intreaga care le-a condus pe ultimul drum pe 8 dintre victimele ce au pierit in accidentul din Ialomita: mame care-si vor veghea de-acum copiii din ceruri, dar si soferul microbuzului spulberat de TIR, care a lasat in urma o familie indoliata.

Intre cei care plang la capataiul victimelor sunt si rudele Gabrielei Botea.

Femeia in varsta de 41 de ani lucra din greu, ca sa-si termine casa visurilor, in care urma sa locuiasca impreuna cu fiica sa.

Citeste si: VIDEO| Durere fără sfârșit. Șapte femei care au murit în accidentul din Ialomița, înmormântate astăzi

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Sfasietoare este si povestea Eugeniei, care a lasat singuri pe lume doi copii.

Slujba impresionanta a fost oficiata de un sobor de peste 50 de preoti, iar sute de persoane au participat la ceremonia sfasietoare.

Oameni din alte judete, miscati de tragedia de proportii, au venit pentru a aprinde o lumanare si pentru a dona bani familiilor indoliate.

Victimele accidentului din Ialomița, înmormântate. Arcadă de flori în comună

Doliul intregii comunitati este, in continuare marcat printr-o arcada de flori ridicata la intrarea in comuna Munteni Buzau. La pomana celor trecuti in nefiinta sunt asteptati peste 600 de oameni.

Intre timp, ramane misterul neelucidat al carnagiului din Ialomita: fie soferul TIR-ului a adormit la volan, fie a facut infarct in timpul cursei.

Camionul care a spulberat microbuzul plin cu persoane era asigurat la o firma de renume, asadar specialistii financiari estimeaza ca rudele indoliate ar putea primi, cumulat, peste un milion de euro despagubiri.

Citeste si: VIDEO| Ce s-a aflat despre șoferul camionului care a spulberat 10 vieți în Ialomița. Concluzia șocantă a anchetatorilor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si