„Am fost pus la pământ de 5 polițiști. Băgat în mașina de poliție, târât până în mașina de poliție.
Au inceput să dea cu tonfele în mine și cu bocancii”, povestea una dintre victime.

La câteva săptămâni după ce victima polițiștilor torționari de la secția 16 făcea aceste declarații cutremurătoare- vine vestea fulgerătoare a morții lui.

Mihai Gheorghe era în apartamentul unui prieten. S-a simțit rău, și-a pierdut cunoștința și s-a stins brusc. Medicii nu au mai putut să îl salveze.

Una dintre victimele polițiștilor a murit. Despre una dintre ele se spune că era consumator de droguri

Surse din anchetă susțin că bărbatul era consumator de droguri, iar primele rezultate ale autopsiei indică o supradoză. Rezultatul toxicologic- însă- va ieși abia peste câteva luni, iar familia lui nu mai are liniște. Apropiați pun semne de intrebare uriașe- după ce au descoperit că victima ar fi mers la amicul său fără să-și ia actele sau telefonul, ușa de la apartament ar fi rămas descuiată, iar intreaga casă era răvășită.

„Dacă examenul toxicologic va releva că este vorba despre o supradoza, trebuie vazut daca i-a fost datorata lui sau a fost o supradoza fortata. Stim bine, fara sa ne uitam la filme, supradoza e cel mai usor mod de a scăpa de o persoana”, spun avocații.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Bărbatul îi reclamase pe agenții de poliție că l-ar fi dus pe un câmp și l-ar fi torturat.

În plus- a cerut o jumătate de milion de euro drept despăgubiri pentru tratamentele inumane la care ar fi fost supus.

Acum trei săptămâni, a murit o altă victimă a polițiștilor de la Secția 16

Straniu e că o altă victimă care s-a plâns că ar fi fost torturat de aceiași agenți a pierit în urmă cu trei săptămâni.

„Nici prin gand nu trebuie sa ne gandim ca unii oameni depun o plangere apoi dispar. Ultimul, cel de-al doilea, suferea de o boală incurabilă”, spune ministrul de interne.

După încident 9 polițiști au fost reținuți, insă doar 3 dintre ei au fost arestați preventiv. Printre ei și Viorel Șeicaru- unul dintre cei mai vocali sindicaliști din Poliție.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si