Incatusat in miez de noapte si pus la pamant de poltiisti, Ionel Boldea socheaza. Are o privire fixa, ca a unui om turbat de furie si vorbeste despre cele 6 atacuri barbare ca despre o misiune pe care i-a dat-o divinitatea.

Ionel Boldea: La 6 dimineata sa ma scoata o icoana de pe cearsaf, ea in fata, eu dupa ea. E ciudat, intr-adevar.

Cand fugeam dupa icoana... Icoana efectiv m-a luat dupa ea.

Marturiile halucinante au fost facute azi-noapte, in jurul orei 2.00, atunci cand politistii, mascatii si trupe de la fortele speciale l-au capturat pe Ionel Boldea in apropierea locuintei sale din satul Bichigi, dupa 17 ore de cautari.

Individul care a ucis in bataie un barbat si a ranit alte 6 persoane a fost dus la spitalul din Timisoara, unde i s-au prelevat probe de sange. Testele rapide au indicat un cocktail ametitor de droguri grele: cocaina, amfetamina si marijuana.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Criminalul le consumase pe toate, amestecate, inainte sa-i apara in halucinatii o icoana ce-l indemna sa omoare.

La spital, victimele lui Boldea se lupta sa-si revina. Talida Dumsa, sotia tractoristului care a reusit sa-l raneasca pe criminal in incaierare, are nevoie de 25 de zile de ingrijiri medicale.

Talida Dumsa: A aruncat bicicleta si s a aruncat pe mine in tractor si a inceput sa ma loveasca.

I-am zis: omule, ce faci? A inceput sa dea mai tare si atunci a oprit sotul meu, nu mai stiu.

Intre viata si moarte se zbate si o femeie de 57 de ani, prima pe care Boldea a snopit-o in bataie intr-un parc din Faget, dupa ce i-a ucis sotul.

Tot in spital, in stare grava este si o batrana de 80 de ani atacata de individ. Femeia are nevoie de 50 de zile de ingrijiri medicale.

Despre Ionel Boldea se stie ca n-a fost dintotdeauna un om periculos. S-ar fi schimbat in urma cu cativa ani, cand a cazut in patima drogurilor si a jocurilor de noroc.

Boldea a lucrat in Spania, iar cand a venit in tara si-a cheltuit toti banii pe vicii, spun vecinii.

Acum, Ionel Boldea este cercetat penal pentru 4 infractiuni extrem de grave: omor, tentativa de omor, loviri si alte violente si ultraj.

Cel mai probabil, agresorul isi va petrece urmatorii 25 de ani in spatele gratiilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si