În mai puţin de 24 de ore de la controversata declaraţie a venit şi demisia ministrului Sănătăţii. Vorbele lui Victor Costache nu doar că au bulversat opinia publică, ci au provocat un tsunami la nivel înalt. Potrivit unor surse politice, un potop de reproşuri s-ar fi năpustit la urechile lui Costache.

Citeste si: China a închis graniţele pentru străini, după ce numărul celor infectaţi de coronavirus la nivel global a ajuns la 500.000

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Cel mai înverşunat ar fi fost premierul Ludovic Orban care l-ar fi criticat, printre altele, că a ţinut în fruntea direcţiilor de Sănătate Publică oameni care ar "mână-n mână" cu distribuitorii de medicamente şi că nu ştie să comunice. Asta după ce ministrul demisionar a precizat miercuri seară şi că pacienţii cu formă uşoară de boală vor fi izolaţi în hoteluri.

Citeste si: „Tsunami” de bolnavi de covid-19 la Londra

Dimineaţă, într-o declaraţie de presă, Orban a lăsat să se înţeleagă că Victor Costache a cedat din alte motive- nu că i s-ar fi impus demisia.

Citeste si: O femeie gravidă în șase luni, mesaj disperat de pe patul de spital: „Am COVID-19. Lupt pentru viața mea și a copilului meu”

La cârma ministerului vine secretarul de stat Nelu Tătaru. Într-un interviu acordat ştirilor Kanal D, acesta spune că nu va exista o testare în masă a populaţiei nici măcar la nivel de Capitală.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si