Renumit pentru extravaganțele din cluburile din România, întrecerile cu bolizi de lux și comportamentul arogant, de aproape jumatate de an Victoraș Micula trăiește pe picior mare și în Elveția, la Zurich. Tânărul de bani gata zboară cu elicopterul, mănâncă trufandale, bea băuturi fine și trăiește într-o vilă cu priveliște superbă.

Victoraș Micula s-a retras departe de dosarele penale. Tocmai în Elveția

Imaginile cu viața de magnat pe care o duce peste hotare le-a publicat pe internet, semn că nu-i pasa de acuzațiile recente care i se aduc. Oamenii legii i-au făcut dosar penal pentru că ar fi accesat bazele secrete ale ministerului de interne. În demersul ilegal- complici i-au fost patru polițiști din Bihor care l-au ajutat să acceseze informaţii confidențiale. Printre cei despre care a vrut să obțină date personale se numără și un rival cu care s-a șicanat în trafic.
Extrem de influent, Victoraș ar fi luat parte la percheziționarea lui Alexandru Mărginean, un interlop recidivist din Oradea, pe care l-a reclamat că s-a urcat beat la volan. Ca să nu fie recunoscut, Victoraș s-ar fi îmbrăcat în uniformă de poliţist și și-ar fi acoperit fața cu o cagulă.

Victoraș Micula, deloc îngrijorat de dosarele penale pe numele său

Deşi este anchetat acum pentru pentru mai multe infracţiuni, tânărul, moştenitor al unui adevărat imperiu, nu pare deloc îngrijorat de multiplele dosare penale deschise pe numele lui.

„După ce s-a trezit de mai multe ori cu trupele de speciale de poliție la poartă, fiul magnatului Victor Micula susține că s-a mutat din România în Elveția. Contactat online, ne-a spus că principalul motiv pentru care a ales să părăsească această vilă impozantă dintr-un cartier rezidențial din Oradea este nedreptatea pe care statul român i-o face familiei lui”, relatează corespondentul Kanal D la Oradea, Ana Turda.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Milionar de top, Viorel Micula, tatal lui Victoras, deţine zeci de firme cu obiecte de activitate în industria alimentară, hoteluri şi media. Averea familiei Micula este estimata la aproape 200 de milioane de euro.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si