Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Scene socante s-au desfasurat aseara in centrul Vienei, sub privirile impietrite de groaza ale martorilor.

Mai multi indivizi inarmati au deschis focul in ceea ce a parut un atac rapid si coordonat. S-a tras in mai multe zone ale capitalei Austriei.
Pe internet au fost urcate rapid imagini cu unul dintre teroristi, care impusca orice om intalnit in cale. El a fost auzit, la un moment, spun martorii- strigand in limba araba.

Teroriștii au lovit chiar în inima capitalei austriece, Viena

La ora atacului, in oras se aflau multi oameni la terase, care profitau de ultimele ore de relaxare inaintea instaurarii carantinei ce urma sa intre in vigoare la miezul noptii. O tanara povesteste cum a resimtit totul.
„Dintr-o dată, am auzit primele împușcături! La început am continuat să stăm jos, pentru că nu ne-am dat seama ce se întâmplă. Apoi am auzit, din nou, împușcături, dar de această dată mult mai aproape de noi.

Așa că am luat-o la fugă!”, spun oamenii.
Imediat dupa primele impuscaturi strazile au fost intesate de politisti porniti in urmarirea teroristilor. Unul dintre acestia a fost ucis de fortele de ordine. In schimbul de focuri, un politist a fost ranit.

Oameni morți și răniți după ce teroriștii au tras pe străzi, în Viena

Oamenii au cazut secerati sub rafalele de gloante ale agresorilor despre care autoritatile sustin ca sunt simpatizanti ISIS.

Sunt 15 raniti. Asupra teroristului ucis a fost gasita o centura cu explozibil, care s-a dovedit a fi falsa. Prima tinta a acestora parea sa fi fost Marea Sinagoga din centrul Vienei. Aproape de miezul noptii,fortele speciale “Cobra”au inceput o goana nebuna pentru a-i prinde pe ceilalti atacatori ramasi in viata.
La scurt timp dupa ce atacul a fost calificat drept unul terorist, armata a prelat controlul operatiunii, asigurand paza in Viena. In acest fel, zeci de echipaje special ale politiei se concentreaza exclusiv pe gasirea celorolati atacatori. Mai multi barbati au fost retinuti pana acum si sunt cercetati de politie. Autoritatile au facut apel la populatie ca astazi sa nu iasa din case, pentru ca teroristii sunt inca liberi, inarmati si foarte periculosi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si