Bianca și Patrizia, cele două tinere care au sfârșit îmbrățișate în apele unui râu din Italia au fost conduse astăzi pe ultimul drum.

Citește și: Au apărut imaginile: Un pompier a sărit în râu ca să-i salveze pe Bianca, Patrizia și Cristian. Curenții puternici l-au împiedicat să ajungă la ei

Prietenul lor, Cristian, e încă de negăsit.

Tragedia în care au fost implicați cei trei români face înconjurul lumii și a stârnit o furtună de reacții și acuzații în Italia.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"E un moment care n ar fi trebuit să se întâmple. Astăzi va fi o reuniune a clasei prematură și nedreaptă"

Bianca și Patrizia au ajuns acasă în Satu-Mare. Comunitatea s-a unit în jurul familiei în cel mai greu moment cu putință, despărțirea de cele două tinere.

Oamenii din sat au doar cuvinte de laudă despre cele două fete. Astăzi sunt conduse pe ultimul drum Imaginile șocante surprinse în Italia au fost văzute și de cei din comunitatea locală.

Unul dintre săteni a compus o poezie prin care a încercat să-și exprime revolta față de acest eveniment desprins parcă dintr-un film de groază.

Un strop de speranță pentru găsirea lui Cristian

În Italia continuă căutările lui Cristian, fără rezultat până în acest moment.

Apropiații familiei spun că rudele mai au un strop de speranță în ciuda zilelor scurse de la viitura violentă.

În plus oamenii vor ca ancheta inițiată de procuratura din Udine legată de intervenția autorităților să stabilească cine a greșit.

Tot mai multe indicii arată că cei trei tineri puteau fi salvați. Primarul din localitatea unde s a petrecut totul ar vrea să ridice o statuie cu victimele îmbrățișate, dar asta e o alinare prea mică pentru rude și prieteni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si