UPDATE:  Avocatul familiei acuză că nu s-ar fi instrumentat bine cazul și speră să nu se fi pierdut probe, prin faptul că anchetatorii nu au sigilat probe, nu au ridicat telefoane sau alte dispozitive mobile. Abia acum s-au ridicat și urmează să se afle rezultatele. 

UPDATE: Audierile se desfășoară de mai bine de cinci ore. Tatăl fetei acuză că s-ar încerca mușamalizarea cazului.

UPDATE: Părinții fetei de 16 ani, decedată în urma consumului de droguri, au fost duși la audieri.

 

Viitor strălucit, curmat de droguri

„Fata ne-a spus că a ajuns la ora 20.30 în Piatra Neamț. Ulterior, i-a spus mamei că la ora 22.48 a ajuns la cazare și că urmează să doarmă. A plecat cu o colegă care este și prietena ei cea mai bună”.

"Un copil blând inteligent... inteligență fantastică... studia foarte mult"

La șaisprezece ani, Shara publicase versuri și proză. Era pasionată de dezbateri și se hotărâse să studieze Dreptul. Avea un viitor luminos, curmat în dimineața zilei de treizeci și unu iulie.

„Noi ne-am pus să dormim și, ulterior, am primit un telefon la 03.13 de la Inspectoratul de Urgență să-mi spună <<Luați un loc.

Copilul dumneavoastră este mort>>, L-am întrebat ce s-a întâmplat, mi-a spus ca fata era acasă la prietenul ei, i s-a făcut rău, a pornit o hemoragie și nu a mai putu fi resuscitată”.

„Nu știam să aibă prieten. Soția mea știa că vorbește pe internet cu un băiat din Piatra Neamț”.

„Eu suspectez faptul că ei i-au fost administrate substanțele... ori a fost doza foarte mare, ori i s-au administrat în mod repetat, fără ca și copilul meu să știe.

Din ce am înțeles este echivalentul a drogului violului. Nu știu dacă este adevărat, dar așa am înțeles de la alte persoane că se folosește în cluburi, este o cocaină sintetică și acum urmează să vedem. Am toată încrederea că cei de la DIICOT o să facă lumină în acest caz”.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Un copil blând inteligent... inteligență fantastică... studia foarte mult"

La șaisprezece ani, Shara publicase versuri și proză. Era pasionată de dezbateri și se hotărâse să studieze Dreptul. Avea un viitor luminos, curmat în dimineața zilei de treizeci și unu iulie.

Tatăl sarei își știa fiica la un hotel în piatra neamț cazată pentru un cun curs școlar de dezbateri realitatea era, însă, alta.

"Fetița era acasă la prietenul ei și i s-a făcut rău... și a pornit o hemoragie și n-a mai putut fi resuscitată"

Shara cunoscuse pe internet un tânăr din Neamț. A mers la el acasă, într-o comună și acolo s-a petrecut tragedia. Tatăl fetei a văzut o parte din imaginile surprinse de camerele de supraveghere, din vilă.

"Copilul meu... prezenta normal adică nu avea...ăă... niciun... nu mi s-a părut nimic suspect în...ăă...comportamentul

ei ce era perfect normală nu avea nu se plăti, na, nu se ține de burtă nu dureri de cap, nu nimic, absolut normal se prezenta. Băiatul ăla cât am văzut eu foarte puțin din imagini, băiatul i-a prezentat... apar... nu apartament, casa, cât a durat de când ea a intrat în șoc, până au făcut apelul la unu unu doi"

Părinții spun că sunt multe semne de întrebare. Necropsia a scos la iveală o intoxicație cu un troxintetic, cunoscut drept cocaina săracului, o substanță extrem de periculoasă.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

"Mama băiatului mi-ar fi reproșat în momentul întâlnirii că fetița mea a venit cu droguri la ea, ceea ce e nu este adevărat"

De fapt, procurorii spun că drogurile ar fi fost procurate de tânărul de nouăsprezece ani, care era consumator. Acesta a fost reținut alături de alte două persoane de la care ar fi obținut substanțele extrem de periculoase. Toți trei au fost arestați pentru treizeci de zile sub acuzațiile de trafic de droguri de mare risc și deținere de droguri de risc și mare risc.

Cât despre evenimentul la care participa Shara alături de alți elevi din toată țara, cu toții minori, și care ar fi trebuit supravegheați, autoritățile ridică acum din umeri.

"Inspectoratul școlar județean neamț nu a fost informat și nici implicat în organizarea conferinței desfășurate în perioada 31 iulie- 2 august 2023, la Colegiul Național Petru Rareș"

Inspectoratul școlar a deschis o anchetă internă în paralel cu dosarul penal instrumentat de procurorii DIICOT din Neamț.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si