Close sidebar
Close sidebar

VIDEO| Viiturile i-au îngropat în noroaie

Sunt deja 3 săptămâni de când furtunile violente s-au abătut peste România, iar în țară bieții oameni s-au săturat să numere pagubele.Peste 400 de avertizări meteo au fost emise de specialiști numai luna aceasta, iar dintre acestea, peste 50 au fost coduri roșii, adică fenomene meteo extreme. Azi-noapte, după o ploaie torențială în Bihor, mașinile au fost înghițite de ape, iar gospodăriile, distruse.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

A fost o noapte neagra pentru locuitorii din Aleșd, un oras din apropiere de Oradea. In miez de noapte, dupa o ploaie torentiala ce le-a inecat canalizarile, oamenii s-au trezit in parcare cu apa pana la brau si cu masinile aproape scufundate. Ore intregi locatarii au tras de franghii si au impins masinile din parcarea unde apa avea jumatate de metru.

Citeste si: Prognoză meteo specială pentru București. Vijelii, ploi și grindină în următoarele zile

La Peștiș, o localitate lipita de oras, aceeasi furtuna a facut ca strada principala sa semene cu un rau involburat.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Luni, lumina zilei a dezgolit dezastrul de pe timp de noapte: masinile inecate in suvoaie sunt inca pline de namol, iar proprietarii pagubiti se tem ca motoarele li s-au stricat.

Citeste si: VIDEO| Ploaia a făcut prăpăd

Furtuni intense au fost in toata tara in ultimele trei saptamani, iar meteorologii spun ca vom avea parte si pe viitor de vreme capricioasa. Abia in luna iulie am putea spera macar la weekenduri insorite, daca nu in zilele saptamanii.

Pana acum. in luna iunie au fost peste 400 de avertizari meteo, iar 52 au fost tip cod rosu. Momentan, in jumatate de tara este cod portocaliu de furtuni, valabil pana maine la ora 10.
In tot acest timp va ploua torential.

Citeste si: VIDEO| PRĂPĂD în urma ploilor abundente. Viituri devastatoare în mai multe localități din țară

De marti, va intra in vigoare un cod galben de fenomene severe pentru intreaga tara. Specialistii spun ca va ploua in rafale, cu pana la 60 de litri pe metrul patrat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI