Frontul atmosferic de presiune scazuta, numit de presa germana Axel, a adus furtuni cu ploi torentiale in mai multe landuri din Germania.

Cel putin o persoana a murit dupa ce masina in care se afla a fost luata de ape in Bavaria. In mai multe orase apele de pe strazi au urcat chiar si pana la un metru.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

In Renania de Nord au cazut precipitatii de pana la 50 de litri pe metru patrat in doar sase ore, dupa cum a anuntat serviciul german de meteorologie.

A fost emisa si o avertizare de furtuni de intensitate extrema, ce vizeaza sud-estul Germaniei.
Multe drumuri au fost inchise iar in unele localitati autoritatile au restrictionat circulatia si au pus la dispozitia sinistratilor un telefon de urgenta.

Si Italia a fost lovita de inundatii dupa precipitatiile abundente din ultimele zile. In nordul tarii, in Lombardia, o viitura de pe munte, a maturat totul in cale. Imaginile filmate de un amator arata cum valul de mal si apa coboara in viteza de pe munte si loveste in plin masinile parcate intre case.

Alunecarile de teren au distrus totul in cale si au dat peste cap traficul. Sute de persoane au fost evacuate din cauza curentilor puternici.

Un val de gheata a acoperit strazile din Varna, in Bulgaria, dupa o furtuna cu grindina. Pentru soferii surprinsi in trafic, a fost o adevarata aventura sa conduca printre valurile de pe strazi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si