Dezastru a lasat in urma furtuna de aseara din satul buzoian Pogoanele. Oriunde priveai se vedeau copaci pusi la pamant, crengi rupte, masini distruse.

Despre o vijelie ca o tornada vorbesc toti localnicii. Furtuna puternică a rupt acoperisurile unor blocuri si a smuls fire de inalta tensiune.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Pe strazi, bucatile de lemn si tabla purtate zeci de metri cu viteza de vant, puteau aduce o nenorocire. In centru, un acoperis de 1500 de metri patrati de tabla a fost zburat ca o foaie de hartie. Acum oamenii isi privesc neputinciosi pagubele.

Mai multe masini au fost lovite de copacii cazuti peste ele. Probleme a facut vijelia si la alimentarea orasului cu energie electrica. O parte din locuitori au ramas mai multe ore fara curent electric dupa ce firele de inalta tensiune au ajuns la pamant. Iar pe solul imbibat in apa, pericolul de electrocutare era mare.

In Arad, a fost cod rosu de vijelie si ploi torentiale.

Dupa ce furtuna s-a incheiat, a venit potopul. Cu apa pana la mijloc, oamenii s-au gandit prima oara sa opreasca alimentarea electrica de teama unor nenorociri.

15 gospodarii au fost inundate la Buhani, iar o familie cu 5 persoane au fost nevoiti sa stea la rude din cauza puhoaielor.

In ultimele 24 de ore, polierii de la ISU au intervenit in 14 localitati din 12 judete.

Iar vremea furtunoasa va persista cel putin pana miercuri. In aceasta dimineata meteorologii au emis o noua avertizare cod galben de ploi puternice pentru jumatate din tara.

Vor cadea precipitatii consistente, de pana la 50 de litri pe metrul patrat si poate cadea din nou grindina.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si