Vantul a suflat atat de tare incat a smuls acoperisul de tabla al unei terase din Timisoara si l-a aruncat in strada. Un tanar si prietenii lui au fost la un pas sa isi piarda viata.

Peste tot se vad urmarile furtunii: cadre de metal de la terase au fost puse la pamant, umbrele uriase-doborate, mese facute praf. Multi copaci au fost rupti.

De asemenea si firele de curent electric. Pompierii au intervenit pentru degajarea strazilor.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Aseara in zona a plouat torential, cu grindina si vijelii. Codul portocaliu de fenomene periculoase sub care s-a aflat judetul Timis a lasat in bezna mai multe cartiere din oras. La fel si comunele din jurul Timisoarei dar si cateva strazi din orasul Sinnicolau Mare.

Dupa miezul noptii a fost activata si Grupa Operativa la nivelul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Timis.

Pana maine dimineata este in vigoare un cod galben de vreme rea in Transilvania, Maramurs, nordul si vestul Moldovei, Oltenia si norduol Munteniei.

Meteorologii anunta ploi cu tunete si fulgere, vijelii si grindina.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si