„Nici la noi în țară nu e mai bine. Meteorologii au emis un cod galben de caniculă și disconfort termic ridicat pentru București și alte județe din țară. Valorile din timpul zilei vor trece de 35 de grade. Unde va fi cel mai cald ne spune colega mea, Ellvira Costache”, a spus Simona Pătruleasa.

Citește și: VIDEO Cod galben de caniculă în România! Maxime de peste 35 de grade

Ce temperaturi vor fi astăzi în București

Ellvira Costache, reporter: La această oră, în București, termometrul ne arată 28 de grade Celsius. Deși în spatele meu sunt aceste fântâni arteziene, aerul este unul greu de respirat. Astăzi, în Capitală, maximele vor atinge 35 de grade Celsius.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: HARTA. Autoritățile sunt în alertă. Ciclonul mediteranean aduce ploi și furtuni. Sudul României este vizat în mod special- wowbiz.ro

Ellvira Costache, reporter: În toată partea de sud și vest a țării este în vigoare un cod galben. În Oltenia și în cea mai mare parte a Munteniei, maximele se vor situa între 32 și 35 de grade. Atenție, vorbim despre valorile măsurate la umbră, ceea ce înseamnă că temperaturile resimțite vor fi mult mai mari.

Citește și: VIDEO România, sufocată de caniculă! Cum e vremea la mare și la munte

Ellvira Costache, reporter: Nopțile vor fi tropicale, cu minime care ating chiar și 20 de grade. Spre sfârșitul săptămânii, valul de căldură intensă va cuprinde și restul țării. Meteorologii spun că episodul de caniculă va fi unul de lungă durată. Acestea au fost informațiile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si