Un tren care circula între Cluj Napoca și București a rămas în mers fără ușa ultimului vagon. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar imediat au început acuzațiile între diferitele companii CFR, legat de vinovatul pentru acest incident extrem de grav.

Colega mea, Silvia Cseh, a urmărit comunicatele de presă.

Citește și: VIDEO- Sute de călători au rămas blocați într-un tunel, după ce trenul Iași-București s-a stricat la un sfert de oră după ce a plecat din gară

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"- Silvia, bună seara! Ce au scris pe hârtie și cum s-au petrecut lucrurile în realitate?

- Bun găsit! Inițial cei de la CFR Călători au transmis că un utilaj care lucra la infrastructura feroviară a agățat și a smuls ușa ultimului vagon din trenul interregio care se îndrepta spre București. Practic vina a fost pasată în familia CFR, dar la cei de la compania de infrastructură. Aceștia au reacționat imediat printr-o dezmințire. Au analizat comunicatul celor de la CFR Călători și au scos în evidență că aceștia s-au contrazis singuri. Ușa culisantă s-ar deschide doar în timpul staționării, așa că nu putea fi agățată de un alt utilaj în mișcare. Mai mult, reprezentanții CFR infrastructură au prezentat și imagini de pe o cameră de supraveghere în care se vede cum ușa ultimului vagon cade singură.

Războiul comunicatelor de presă din marea familie CFR vine într-o perioadă în care un tren din China a stabilit un nou record mondial de viteză: patru sute cincizeci și trei de kilometri pe oră. În România probabil putem număra patru sute cincizeci și trei de probleme legate de călătoriile cu trenul înainte de a discuta despre viteză.

Momentan atât de aici, la revedere!"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si