„Hai sus, hai sus. Hai să facem o minune. Hai că n-ai nevoie de cărucior. Așa!”.

Cerșetori cu handicap fals, prinși de polițiști

Sunt imaginile incredibile surprinse în Tecuci. Femeia care cerșește într-un scaun cu rotile se vindecă brusc la vederea oamenilor legii.
„Măi, mamă, poți să stai în picioare, bravo, bravo! Așa, luăm și scăunelul, că nu mai e nevoie de el.

Au, ce minune frumoasă!”.

Femeia în vârstă de 34 de ani cerșea zilnic în același loc. Ea avea un scaun special pentru persoanele cu dizabilități și strângea sume frumoase de bani din mila trecătorilor.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În momentul în care a fost adusă la secție, ea avea în buzunar 900 de lei. Aceasta nu este prima dată când femeia este prinsă cu minciuna. Amenzile sunt însă mai mici decât banii pe care îi strânge din cerșit, astfel că mereu revine. A fost sancționată cu 300 de lei, atât ea cât și soțul acesteia. A fost a treia sancțiune dată către acest cuplu.
Vindecarea miraculoasă a femeii a ajuns și la urechile localnicilor, care sunt indignați.

Astfel de situații sunt întâlnite în special în preajma magazinelor sau parcărilor din orașe. Cerșitul nu este însă considerat infracțiune, astfel că cei care trăiesc din mila trecătorilor scapă doar cu o amendă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si