Un adevărat coșmar a trăit copila de 11 ani, care la finalul săptămânii trecute a dispărut de acasă. Individul care a găsit-o hoinărind pe stradă, în loc să o ajute, a agresat-o sexual. A sunat la 112 abia după ce a văzut mesajul trimis populației prin RoAlert, iar când s-a întâlnit cu părinții fetei a pozat în salvator. Adevărul a ieșit rapid la iveală, iar bărbatul a fost arestat.

Vă avertizez, urmează informații cu un puternic impact emoțional.

Agresată chiar de salvator

"- Ați agresat-o pe fata?

- Am găsit-o, am sunat la poliție, după aia, nu am agresat-o

- Dar ce i-ați făcut?

- N-am făcut nimic

- Atunci de ce ați spus că ați agresat-o sexual?"

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cel puțin treizeci de zile de închisoare îl așteaptă pe individul, care a abuzat o sexual pe fata de unsprezece ani. Cu fața acoperită de palme și capul plecat, a fost dus direct în spatele gratiilor, fără să conteste măsura cerută de magistrați.

Citește și: A fost răpită de un bărbat, dar a reușit să scrie "Ajutor" pe o hârtie. Cum a scăpat fetița de 13 ani

Copila de unsprezece ani a plecat vineri de acasă din Afumați. A ajuns tocmai în Sectorul 1 al Capitalei, unde a fost abordată de un individ care vindea cărți pe trotuar. Bărbatul a luat-o la el în apartament și a ținut-o acolo mai bine de opt ore. În tot acest timp, părinții fetei o căutau disperați.

Un mesaj transmis de autorități prin RoAlert a schimbat întreaga situație. Bărbatul s-a speriat și a sunat la 112.

A anunțat că a găsit o pe copilă și a predat o părinților săi. În fața lor, individul a pozat în erou, povestește tatăl fetei, care a fost la un pas chiar să îl plătească.

"S-a întâlnit cu mă-sa, cu Florin, concubinul ei care e acuma. Ăștia i-a mulțumit, mulțumesc. Că n-avem bani la noi, că dacă aveam vă dădeam"

Suspiciunile au apărut atunci când mama a văzut-o pe fată. Purta alte haine și avea lenjerie intimă bărbătească.

"A observat că fata era îmbrăcată, cu alți pantaloni de bărbat, de la genunchi mai sus și avea și două perechi de chiloți. În plus, într-o pungă avea hainele ei spălat. Alea a rămas la poliție"

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Individul care poza în salvator a fost imediat încătușat.

"A recunoscut actele de agresiune sexuală în funcție de mijloacele de probă ce se vor administra în această cauză urmează să se stabilească dacă cercetările vor fi extinse și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol"

Dacă va fi găsit vinovat, individul riscă să rămână în spatele gratiilor până la cincisprezece ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si