Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Violator deghizat în erou. După ce a salvat fetița de 11 ani, declarată dispărută de autorități, a gresat-o. Autoritățile au reținut inculaptul

A salvat fetița declarată dispărută, dar nu s-a limitat doar la asta. Salvatorul a agresat sexual minora și riscă până la 15 ani de închisoare.

Redactia Stirile Kanal D,

Violator deghizat în erou [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un adevărat coșmar a trăit copila de 11 ani, care la finalul săptămânii trecute a dispărut de acasă. Individul care a găsit-o hoinărind pe stradă, în loc să o ajute, a agresat-o sexual. A sunat la 112 abia după ce a văzut mesajul trimis populației prin RoAlert, iar când s-a întâlnit cu părinții fetei a pozat în salvator. Adevărul a ieșit rapid la iveală, iar bărbatul a fost arestat.

Vă avertizez, urmează informații cu un puternic impact emoțional.

Agresată chiar de salvator

"- Ați agresat-o pe fata?

- Am găsit-o, am sunat la poliție, după aia, nu am agresat-o

- Dar ce i-ați făcut?

- N-am făcut nimic

- Atunci de ce ați spus că ați agresat-o sexual?"

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Cel puțin treizeci de zile de închisoare îl așteaptă pe individul, care a abuzat o sexual pe fata de unsprezece ani. Cu fața acoperită de palme și capul plecat, a fost dus direct în spatele gratiilor, fără să conteste măsura cerută de magistrați.

Citește și: A fost răpită de un bărbat, dar a reușit să scrie "Ajutor" pe o hârtie. Cum a scăpat fetița de 13 ani

Copila de unsprezece ani a plecat vineri de acasă din Afumați. A ajuns tocmai în Sectorul 1 al Capitalei, unde a fost abordată de un individ care vindea cărți pe trotuar. Bărbatul a luat-o la el în apartament și a ținut-o acolo mai bine de opt ore. În tot acest timp, părinții fetei o căutau disperați.

Un mesaj transmis de autorități prin RoAlert a schimbat întreaga situație. Bărbatul s-a speriat și a sunat la 112.

A anunțat că a găsit o pe copilă și a predat o părinților săi. În fața lor, individul a pozat în erou, povestește tatăl fetei, care a fost la un pas chiar să îl plătească.

"S-a întâlnit cu mă-sa, cu Florin, concubinul ei care e acuma. Ăștia i-a mulțumit, mulțumesc. Că n-avem bani la noi, că dacă aveam vă dădeam"

Suspiciunile au apărut atunci când mama a văzut-o pe fată. Purta alte haine și avea lenjerie intimă bărbătească.

"A observat că fata era îmbrăcată, cu alți pantaloni de bărbat, de la genunchi mai sus și avea și două perechi de chiloți. În plus, într-o pungă avea hainele ei spălat. Alea a rămas la poliție"

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Individul care poza în salvator a fost imediat încătușat.

"A recunoscut actele de agresiune sexuală în funcție de mijloacele de probă ce se vor administra în această cauză urmează să se stabilească dacă cercetările vor fi extinse și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol"

Dacă va fi găsit vinovat, individul riscă să rămână în spatele gratiilor până la cincisprezece ani.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI