Un artist a cucerit TikTok-ul cu vioara! Fiecare petrecere la care e invitat devine o explozie de distracție, și totul stă în talentul cu care mânuiește arcușul. Îi aflăm povestea chiar acum, a transmis Simona Pătruleasa.

Violonistul celebru pe TikTok

Așa începe fiecare petrecere unde este invitat Mihai, sau „Mika”,  așa cum este cunoscut pe Tik-Tok.

Un val de energie cuprinde mulțimea și începe dansul!

Pasiunea lui pentru muzică a început încă din copilărie.

Mihai Chelariu, muzician- Am început prima oară să când cu vocea, apoi m-a dat mama la o școală de profesie cu muzică și toate au început așa ușor, ușor.

Însă până s-a oprit la vioară, a încercat mai multe stiluri muzicale.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Mihai Chelariu, muzician- Am cântat foarte mult în cluburi, zon asta dance, house.. si apoi am gasit acest cufăr cu muzica veche care am observat cî deschide niște amintir în oameni și mi-a plăcut starea asta de atmosferă și să văd pe toată lumea că este fericită.

Citește și: VIDEO- Ioana Penciuc, adolescenta pasionată de tradiții. „Am avut o copilărie extraordinară”

Iar când nu e pe scenă, e la studio. Acolo își dă frâu liber imaginației și creează noi mixaje care să îi încânte pe petrecăreți.

Mihai Chelariu, muzician- Doar în studio, acolo e zona mea, acolo mă simt cel mai bine, mă trezesc dimineața și nu fac absolut nimic, îmi beau cafeaua doar în studio.

Tik-tok-ul  a fost rampa lui de lansare. Primul filmuleț postat a ajuns să fie urmărit de milioane de oameni în câteva ore.  

La nici un an, e chemat la zeci de petreceri și bucură invitații de toate vârstele.

Mihai are evenimente planificate deja pentru toată perioada verii, iar în viitorul apropiat vrea să lanseze și propria piesă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: