„Mă simt bine, sunt încrezător că nu voi păţi nimic! Sunt încrezător că peste 14 zile testul va ieşi negativ!”, a afirmat Viorel Cataramă.

O spune nonșalant președintele Partidului Dreapta Liberală şi unul dintre cei mai bogaţi români- cu o avere de peste 30 de milioane de euro, care vrea să contrazică toate realităţile pandemiei.

Viorel Cataramă a mers de bună voie în mijlocul unei comunități grav afectate de noul coronavirus, unde s-a îmbrățișat şi pupat, în semn de solidaritate, cu toţi locuitorii.

Citeste si: Alte 21 decese din cauza coronavirus. Bilanţul a ajuns la 982

Primul rezultat al acestui act- pe care el îl numeşte eroic, nu este, însă, şi unul fericit! Soția politicianului a ales să plece de acasă!

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Am avut o discuţie cu soţia mea care pentru protejarea fetiţei care a ales să părăsească domiciliu”, a mai spus omul de afaceri.

Medicul Adina Alberts îşi susține moral soţul, însă mărturisește că nu este de acord cu decizia lui.

,,ÎNTRE MEDIC ȘI SOȚIE, LE ALEG PE AMÂNDOUĂ! Dar pe rând, pentru următoarea perioadă. Și nu mi-e ușor. De zece ani merg braț la braț cu un om puternic.

Eu, Adina Alberts, sunt medic. El, Viorel Cataramă, este economist.(...) În orice familie, există divergențe de opinie. Și consider că trebuie să avem înțelegere față de partener, să încercăm să respectăm voința acestuia chiar dacă suntem total împotriva demersului ales", este mesajul transmis de Adina Alberts.

Viorel Catarama si Adina Alberts
Viorel Catarama si Adina Alberts

Citeste si: Din 15 mai, purtarea măștii devine obligatorie! Unde vom fi obligați să o purtăm? Anunțul autorităților

Chiar şi despărţit temporar de soţie şi de fiică, politicianul îşi apără cu tărie decizia de a merge în focarul din Bărbuleşti.

Până să fie testat, politicianul Viorel Cataramă s-a ales cu un dosar penal pentru infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si