Gabriela Firea, vicepreședinte PSD: "Vreți să vorbim în această seară despre decapitări, cuțite lungi, săbii. Nu ar fi corect și nu din partea mea.... Nu am venit aici nici să cântăm prohodul, nici să facem calcule ce se întâmplă de mâine”

Sunt minutele de dinaintea rezultatului care avea sa aduca furtuna in PSD. Intuiind esecul, liderii social- democrati, in frunte cu Viorica Dancila, s-au imbracat in negru.

Stiu cu totii ce urmeaza. Pana acum niciun candidat la prezidentiale nu a scapat basma curata dupa o infrangere.

In zadar incearca Viorica Dancila sa nuanteze rezultatul: "Avem peste 3 milioane de voturi, ceea ce inseamna ca avem numărul de voturi de la parlamentare si care ne-au permis sa intram la guvernare".

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Gabriel Oprea, despre revenirea în PSD: „Nu am venit la ciolan, am venit la greu”

Social-democratii sufera o infrangere usturatoare. Nici bine nu se anunta rezultatele, ca taberele deja se-mpart.

Peste noapte liderii PSD isi astern gandurile pe paginile de socializare. Marcel Ciolacu scrie "Să fim cinstiți: este un rezultat dezastruos!”
In plus, un personaj cheie isi face aparitia la partid.

Gabriel Oprea. Afla toti ca fostul lider are puteri de vicepresedinte. Si ca este membru in comitetul executiv.Viorica Dancila explica cum a ajuns Oprea din nou in sanul PSD. Un acord semnat de PSD cu liderii Federaţiei Sindicatelor din Poliţie l-a propagat la masa greilor din partid.

Si pentru ca revenirea sa a general multe discutii in PSD, Gabriel Oprea isi justifica gestul pe pagina de socializare: „Nu am venit la ciolan, am venit la greu, sa ajut si cred ca trebuie sa fim uniti pentru a fi puternici, sa construim, sa intarim, sa strangem randurile, nu sa distrugem”.

Viorica Dăncilă are zilele numărate la șefia PSD. Taxată de Gabriela Firea

Dancila este aspru taxata pentru acest gest ascuns. Gabriela Firea o condamna public pe sefa PSD pentru aceasta decizie: "Eram in primul rand la CEX, in campania electorala, cand ni s-a cerut votul pentru colaborarea cu cateva sindicate. Propunere votata in unanimitate. Nu s-a citit numele presedintilor acelor sindicate...nu s-a precizat ca devin automat vicepresedinti ai PSD. Probabil vor sa ne ingroape definitiv! Ma delimitez categoric! Doamne, chiar vreti sa iesim pe usa din dos a istoriei?"

Maine toti liderii PSD vor sta la aceasi masa pentru a face o analiza a alegerilor in cadrul Comitetului Executiv.

Citeste si: Alegeri prezidențiale 2019 turul 2. Klaus Iohannis a obţinut 65,88% din voturi şi rămâne preşedinte al României! Viorica Dăncilă a fost votată de 34,12% din alegători!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si