„Decat sa vorbesc prostii, mai bine sa am o hartiuta si sa spun lucruri corecte”, spunea Viorica Dancila.

Si asa avea sa fie. Premierul Dancila avea sa intre in istorie cu un discurs autoplagiat. Si cu toate gafele din lume, social-democratii au ridicat-o in slavi pe Viorica Dancila.

Viorica Dăncilă, dincolo de cuvinte

Originară din Roşiorii de Vede, Viorica Dăncilă a prins căderea comunismului ca profesoară la Liceul din Videle.

În politică a intrat în 1996, odată cu înscrierea în PSD.

Dar in istorie o sa intre pentru coafurile extravagante, brosele scumpe si hainele de firma. Si, bineînteles, cu balbele.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Dăncilă: Îi cer preşedintelui Iohannis, artizanul acestui haos, să numească rapid un guvern capabil, dacă are de unde

Iar salba de inexactitati gramaticale, s-a impletit pe intreaga perioada petrecuta la Palatul Victoria. „Orice om se este teama de o plangere penala”, este doar una dintre ele.

Viorica Dăncilă, dincolo de cuvinte. Fără discurs în Israel

Iar Viorica Dancila mai intra in istorie cu ceva: cu rasul incofundabil care avea sa tina loc de discurs la intalnirea cu premierul Israelului.

Nici la Vatican nu a fost mai bine, dupa ce a aparut in presa din lumea larga pentru ca si-a pus poseta pe biroul Papei. Unde mai pui ca a vorbit jumatate romana, jumatate engleza.

Si chiar daca a plecat de la palatul Victoria, Viorica Dancila ne promite ca o sa ajunga prima femeie locatar la Cotroceni.

Citeste si: Ludovic Orban, după demiterea Guvernului Dăncilă: Coșmarul pe care îl trăiește România de trei ani a încetat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si