Conflictul care pare din ce în ce mai aprins dintre Robi și Julia o afectează tot mai mult pe blondină. Când credea că poate să trăiască o frumoasă poveste de dragoste alături de concurentul de la „Casa Iubirii”, remarcile pe care Robi le-a făcut constant la adresa Virginiei au adus-o cu picioarele pe pământ. 

Citește și: VIDEO Vești crunte pentru Sebastian: „Nu-mi găsesc liniștea”. Ce i-a cerut Robertei, după ce i-a făcut pe toți cei din ”Casa iubirii” să lăcrimeze cu mărturisirile sale: „Sunt într-un moment foarte critic”

julia casa iubirii, robi casa iubirii, casa iubirii concurenti

Rebecca intervine în scandalul dintre Robi și Julia: „Nu a zis că e îndrăgostit de ea niciodată”

Robi a mărturisit că tot ce a spus în ultima vreme despre Virginia a avut scopul de a o scoate din minți pe Julia. Când a auzit, blondina a fost copleșită de emoții și de dezamăgire. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Andreea Mantea: „Atunci când ai zis: eu vreau să o văd pe Virginia, eu vreau să mă duc să vorbesc cu Virginia, părea așa că te alinți. Voiai să o enervezi pe Julia ?”

Robi: „Da.”
Julia: „Nu doresc altei fete să se simtă așa, după cum vrea un bărbat, doar pentru faptul că profită de faptul că ai sentimente pentru el și atât.”

Pe de altă parte, Rebecca este convinsă că orice conexiune dintre ei e doar în mintea Juliei și că Robi nu o vede deloc ca pe o iubită, în special din pricina aspectului fizic. 

„E o chestie care e doar în capul Juliei. Robi nu a zis că e îndrăgostit de ea niciodată, nu este atras de ea fizic. I-a zis verde-n față că Virginia este perfectă pentru el”, a spus Rebecca.

Citește și: VIDEO Robert, sărut pasional cu o blondă, în fața camerelor de luat vederi! Cine este, de fapt, femeia care l-a pus pe jar

julia casa iubirii, robi casa iubirii, casa iubirii concurenti


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si