Citește și: VIDEO Rebecca și Gagea, gesturi care l-au scos din minți pe Antoni. Nici bine nu s-au despărțit că ea deja face asta cu rivalul fostului iubit: „Este deranjant”

Virginia și Moldo au tot tatonat terenul și au ajuns să se cunoască mai bine. Într-o nouă zi în „Casa Iubirii”, tânăra se hotărăște să nu mai bată pasul pe loc și ia o decizie radicală.

În timp ce stătea de vorbă cu Francesca și Rebecca, aceasta le-a povestit ce îi stă pe suflet cu privire la Moldo.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

virginia casa iubirii, rebecca casa iubirii, moldo casa iubirii

Virginia reacționează după ce a aflat că una dintre celelalte concurente i-ar face ochi dulci lui Moldo

Virginia le-a povestit concurentelor că, chiar dacă simte că Moldo nu a făcut nici măcar un lucru greșit față de ea, aceasta pare decisă să îi spună că nu vrea ceva mai mult cu el. De vină este lipsa chimiei dintre ei, a mai explicat Virginia.

Cu toate acestea, tânăra speră să aibă parte de o cameră roșie și să îi spună în față lui Moldo ce simte cu adevărat. 

În același timp, Francesca i-a dezvăluit Virginiei că o altă fată din casă ar fi pus ochii pe Moldo. Este vorba despre Teodora, spune ea, chiar dacă a precizat că este doar părerea ei și nu are dovezi în acest sens. Nu a contat însă prea mult pentru Virginia, care a fost total dezinteresată. 

Virginia: „Cum e cazul meu cu Moldo, eu nu am ce să-i reproșez lui, dar dacă nu e chestia aia... Aș vrea să-i zic că nu...”
Rebecca: „Păi spune-i!”
Virginia: „Poate avem camerele roșii și o să-i spun lui, în față.”
Francesca: „Eu cred că Teodora al vrea să îl cunoască. Nu mi-a spus, dar așa cred.”
Virginia: „Eu nu am nicio problemă.”

Citește și: VIDEO „Sper că s-au auzit jignirile” Julia și Roberta și-au aruncat cuvinte grele! Iubita lui Sebastian nu s-a mai abținut când a văzut de ce este acuzată

virginia casa iubirii, rebecca casa iubirii, moldo casa iubirii


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si