Virginia este deranjată de faptul că Patrick s-a grăbit să își dea cu părerea în privința relației ei cu Robi în "Casa Iubirii"

Citește și: Cine este Alex, noul concurent din "Casa Iubirii". "Am văzut că Juliei i s-au ridicat farurile de când a intrat"

"Important e ce știu eu și Robi", spune Virginia, care nu este de acord cu verdictul lui Patrick că ei doi nu sunt compatibili.

"Totuși noi suntem la început", a insistat Virginia.

Primul date dintre Robi și Virginia

Urmează în curând primul "date" pentru Virginia și Robi din "Casa Iubirii". "Parcă îl simțeam. Știu că am cerut și ne-a dat de înțeles că poate o să avem ceva", a spus Robi.

"Eu îl aștept, chit că și acolo sunt camere, dar parcă e altceva afară. Eu cred că o să fiu mult mai deschisă"

Patrick se așteaptă ca amândoi să se întoarcă din date mult mai apropiați unul de altul.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Robi a dat de înțeles că ar prefera un date de noapte cu Virginia. "De care vrea Virginia, de noapte!", a spus Robi care i-a făcut pe toți să izbucnească în râs.

Virginia și Robi, tot mai aproape de un "date"

Virginia și Robi, tot mai aproape de un "date"

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Virginia nu-l iartă pe Robi că a pierdut brățara primită cadou

Lui Robi îi place foarte mult să o vadă pe Virginia îmbrăcată sport. Cei doi s-au întâlnit în grădină și Robi o ține în brațe: "Îmi place de tine, sincer", spune Robi.

Robi nu ar vrea să o vadă pe Virginia în lacrimi, ca pe Stefania. "Nu aș vrea să te afecteze comentariile", spune el

Concurenta e sătulă să mai dea explicații: “E important cum vedem noi lucrurile”. Robi este de aceeași părere: "Nu mă interesează ce cred alții", spune el

Robi a pierdut brățara, iar Virginia nu-l iartă: “Te duci și îți iei una la fel!”

Robi își dă cu dreptul în stângul și îi spune Virginiei că acum lucrurile vor fi mai simple pentru că Julia are un nou băiat în casă interesat de ea.

"Lasă că nu mă mai repet, că Juliei i-a venit acum un băiat. Acum nu o să mai am eu treabă, oricum nu aveam, dar...", se fâstâcește concurentul din "Casa Iubirii". 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si