Zeci de ore de viscol puternic, rafale de până la 100 de kilometri pe oră și o ninsoare ce a făcut prăpăd în toată Dobrogea. Este imaginea dezastrului din sud-estul țării, după o avertizare de vreme rea în urma căreia 10 drumuri naționale au fost închise.

Polițiștii au format filtre pe DN 3 la ieșirea din Murfatlar către Ciocârlia pentru fluidizarea circulației.

Însă oriunde priveai, doar mașini, camioane și chiar ambulanțe blocate în nămeți. Abia după ce urgia s-a potolit, autoritățile au început să ridice din șanțuri și troiene toate vehiculele scoase de pe carosabil de vijelia puternic.

Mii de oameni înzăpeziți de viscol, în sud-estul țării

În comuna constănțeană Ciocârlia, oamenii au fost rupți de realitate mai bine de 24 de ore. Astăzi, când viscolul a trecut, au început să dea la lopată munții de zăpadă ce aproape că le-au acoperit gardurile:

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„A fost urgie, urgie. Numai cine nu traieste in conditii din astea nu-si da seama. Am venit de dimineata,trebuie sa dau zapada la o parte, ca asta e.

Trebuie sa plec iarasi la serviciu, nu pot s-o las in stradă”, spun oamenii.

Liniile de curent, întrerupte de viscol. Mii de oameni în frig

De peste 24 de ore, oamenii au rămas și fără curent:

„Eu nu am curent de aseara, stau pe frig. Nu vine nimeni sa ne traga curent. Am centrala. Stau cu copilul pe frig, sun continuu”, spun oamenii.

Cu nervii intinsi la maximum au fost si șoferii care au făcut noapte albă in trafic, așteptând să fie deschis drumul spre Murfatlar.

De la debutul codului portocaliu de vreme rea în sud-estul tarii, 6 județe au fost ținta viscolului puternic. Peste 600 de mașini au rămas înzăpezite, iar blocați între nămeți au fost peste 1300 de oameni.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si