Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Visul actriței Hannah Waddingham s-a îndeplinit: a lansat show-ul "Acasă de Crăciun"

Actrița Hannah Waddingham a urcat pe scena London Coliseum, unde mama sa era cântăreață de operă. Artista a lansat deja show-ul "Acasă de Crăciun"

Redactia Stirile Kanal D,

Spectacol de Crăciun [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În lumea filmului, sărbătorile au venit mai devreme anul acesta! Actrița Hannah Waddingham a lansat deja un mare spectacol de Crăciun, conceput sub forma unui film tip musical. Show-ul "Acasă de Crăciun" este o premieră pentru actriță, recunoscută pentru rolul dintr-un vestit sitcom, a transmis Cristina Dorobanțu.

Visul actriței Hannah Waddingham s-a îndeplinit

Acesta a fost debutul unui vis devenit realitate. Pentru Hannah, musicalul "Acasă de Crăciun" este un spectacol special, pe care și l-a dorit și pentru care a depus mult efort. Frumoasa actriță, cunoscută publicului pentru rolul din sitcomul sportiv Ted Lasso, este pentru prima dată în postura de cântăreață. Iar rolul pare să îi vină de minune, chiar dacă a avut parte de ajutoare importante.

Corul Național al Operei Engleze s-a oferit să cânte cu mine pentru că membrii știau ce înseamnă pentru mine London Coliseum, deoarece mama mea era cântăreață de operă acolo. Șase sau șapte dintre ei sunt încă acolo de când era mama acolo și era ca și cum ai fi pe scenă cu mătuși și unchi, a declarat Hannah Waddingham.

Pentru actriță, show-ul a fost o întoarcere în copilarie, una pe care, de altfel, și-a petrecut-o alături de mama ei, tot pe scena teatrului London Coliseum, același loc în care a filmat și spectacolul ei.

Invitații evenimentului, prieteni și colaboratori ai actriței, au fost luați prin surprindere de solicitarea acesteia de a participa la spectacol.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: O actriță din Rusia a fost ucisă într-un atac ucrainean. Autoritățile din Ucraina au declarat că au ucis 20 de soldați ruși

Am filmat pe 27 mai, când era neobișnuit de cald la Londra, iar noi am lansat o invitație în care spuneam: „Te rog să porți podoabe de Crăciun”. Mulți dintre prietenii mei m-au sunat și mi-au spus: „Pe bune? Serios?”.

Am spus: "Da, scoate-ți puloverul de Crăciun. Dacă eu pot să transpir, poți și tu!", a declarat Hannah Waddingham.

Câștigătoare a premiului Emmy și nominalizată de 3 ori pentru premiul Oliver, Hannah încheie, odată cu acest spectacol, un an plin de evenimente. "Acasă de Crăciun" este un show ce a fost deja lansat pe platformele de streaming și anunță să aducă bucuria sărbătorilor în fiecare casă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI