Vizită surpriză la spitalul unde este internat Florin Piersic! Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a ajuns, duminică, la Spitalul Foișor, informează Observator.

Care este starea de sănătate a actorului?

Acesta ar fi spus că nu are nimic nou de declarat despre starea actorului. De asemenea, Alexandru Rafila ar fi spus că nu se pune problema unui transfer.

„Nu (am date noi despre starea lui Florin Piersic- n.r.). Când avem, spunem. Deocamdată discutăm de stabilizarea pacientului ”, a spus Rafila la intrarea în spital, conform sursei citate mai sus.

Rafila spital Florin Piersic

Imagine cu Alexandru Rafila și Florin Piersic.

[Sursa foto: Colaj Facebook & Captură Youtube]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Ce mesaj a transmis Mihai Leu de pe patul de spital? Campionul, internat de urgenţă la Fundeni

Tot duminică, premierul Marcel Ciolacu a mers să îl viziteze pe actor, însă nu a oferit declarații. Sâmbătă, managerul interimar al Spitalului Foișor, Șerban Dragosloveanu a explicat că maestrul este cooperant, activ și chiar s-a ridicat în picioare la marginea patului.

„Evaluarea pacientului Florin Piersic, făcută în dimineața de 11.05.2024,

arată o îmbunătățire a valorilor/indicatorilor biologici și o ameliorare a stării generale. A început procesul de mobilizare activă al pacientului, care este cooperant, s-a ridicat în picioare la marginea patului după mai multe săptămâni”, s e arată într-un comunicat de presă.

Ce tratamente va urma Florin Piersic?

Joi, actorul Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani a fost transferat de la Institutul inimii din Cluj, la București.

Tot în aceeași zi a fost și operat de urgență la genunchi, după ce medicii au confruntat analizele acestuia. Intervenția a fost un real succes, actorului fiindu-i scoasă proteza, în locul acesteia fiind pusă una de tip spacer, care este acoperită de antibiotic.

Ciolacu Rafila spital Piersic

Imagini cu Florin Piersic.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Cine este femeia alături de care Florin Piersic trăiește o frumoasă poveste de dragoste? Anna Török stă departe de lumina reflectoarelor

În ziua de Paște, el a fost operat la inimă, deoarece infecția s-a răspândit rapid. Specialiștii i-ar fi îndepărtat sondele vechi. În continuare, s-ar putea ca acesta să fie din nou supus unei intervenții la inimă, pentru aplicarea unui stimulator cardiac.

Luni, 13 mai, acesta va începe șirul lung de recuperări, însă medicii sunt încrezători în ceea ce-l privește.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si