Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Vlad Miriță a lansat o piesă plină de emoții

Cel mai îndrăgit tenor din România a revenit în atenția publicului cu o nouă piesă. De curând, Vlad Miriță a lansat un cover inspirat de piesa ”February Song”

Redactia Stirile Kanal D,

Vlad Miriță a lansat o piesă plină de emoții

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Vlad Miriță este unul dintre cei mai îndrăgiți tenori de la noi, care pe lângă cariera de artist este un tată și un soț exemplar. De curând, el a lansat un cover inspirat de o piesă celebră din repertoriul internațional.

Citește și: Mălina Avasiloaie, o nouă melodie de succes

Vlad Miriță, inspirat de piesa ”February Song”

Inspirat de piesa ”February Song”, interpretată de Josh Groban, melodia a fost înregistrată în București, iar videoclipul a fost filmat la Palatul Culturii din Târgu Mureș, una dintre cele mai impresionante clădiri din Transilvania. Acesta a ales să facă coverul deoarece stilul muzical al lui Josh Groban este cel pe care la cântă de peste 20 de ani.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI